.

.

O mulțime de 4 pachete de vânzare cu amănuntul sigilate din fabrică din 2020-2021 Chance de hochei superior pentru puntea superioară pentru tineri cu pânze, cărți de pomenire. Cu toate acestea, foarte puțin probabil să obțină un rookie tânăr. Nu vă așteptați să obțineți o singur?

O mulțime de 4 pachete de vânzare cu amănuntul sigilate din fabrică din 2020-2021 Chance de hochei superior pentru puntea superioară

RON 17.27

Accesibilitate
În stoc

4 pachete sigilate. Chance for Young Guns Canvas Cards. Este puțin probabil să tragă cărți obișnuite cu armele tinere. Cadou excelent pentru fanul sportiv. De mare valoare!. 4 pachete sigilate. Chance for Young Guns Canvas Cards. Este puțin probabil să tragă cărți obișnuite cu armele tinere. Cadou excelent pentru fanul sportiv. De mare valoare!. O mulțime de 4 pachete de vânzare cu amănuntul sigilate din fabrică din 2020-2021 Chance de hochei superior pentru puntea superioară pentru tineri cu pânze, cărți de pomenire. Cu toate acestea, foarte puțin probabil să obțină un rookie tânăr. Nu vă așteptați să obțineți unul! Chase obișnuit și introduceți cărți de stele precum Sidney Crosby, Igor, Connor Mc David și multe altele!.

Parametrii produsului

Bunurile similare