.

.

Szliyands 4 inch din lemn cu roată din lemn, roată în formă de lemn, roată de șlefuire sculptură disc abraziv pentru prelucrarea lemnului de șlefuire SHAPing Fit Fit Moarcers cu arbore de 5/8 ”

Szliyands 4 inch din lemn cu roată din lemn, roată în formă de lemn, roată de șlefuire sculptură disc abraziv pentru prelucrarea

RON 35.99

Accesibilitate
În stoc

Acest disc de modelare a polizorului este proiectat pentru a monta pe o mașină de tocat cu unghi electric standard, potrivit pentru îndepărtarea rapidă și modelarea, în special pentru zonele convexe și concave. O funcționare confortabilă, fără efort, permițându -vă să eliminați cu ușurință și rapid o varietate de materiale, să vă economisiți timpul și efortul, să vă satisfaceți diferitele nevoi. Acoperirile cu carbură de tungsten cu discuri din lemn sunt formate din sute de sharps extrem de ascuțite, care elimină rapid stocul și depășesc sute de plăcuțe de șmirghel. Foarte rezistent la încărcare, tratamentul termic vă oferă o viață de uzură deosebită. Trebuie utilizat numai pe materiale nemetalice. Culoare : Argint plat Specificație : Material : 45# Formă de oțel : dinți plate Material : carbură de tungsten Diametru : 4 inch/100mm Astfel : 5/8 inch/16mm Notă : 1. Gazime de protecție pentru îmbrăcăminte în timp ce funcționați un polizor unghiular cu discul 2. Culoarea efectivă poate fi ușor diferită de imagine datorită pachetului de monitorizare și efect de monitorizare diferit : disc de modelare de 1 x 4 inch.

Parametrii produsului

Material:
45# Steel
Shape:
flat
Teeth Material:
Tungsten carbide
Diameter:
4 Inch/100mm
Bore :
5/8 Inch/16mm
Note:
1.Wear protective gears while operating an angle grinder with the disc:
2.Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect:
Package Included:
1 x 4 Inch Grinder Shaping Disc:
Bunurile similare