.

.

Cadoul mașinii pentru lustruire, tamponare, epilare, șlefuire, geamuri, adăugând strălucire vopselei auto, faruri, majoritatea suprafețelor, îndepărtarea zgârieturilor de vârtej, etc.

Cadoul mașinii pentru lustruire, tamponare, epilare, șlefuire, geamuri, adăugând strălucire vopselei auto, faruri, majoritatea

RON 211.99

Accesibilitate
În stoc

Pulisare, amortizare, proiectată de ceară pentru mașini, motociclete și barca de lustruire, șlefuire, ceară, glazură de etanșare, aparate de lustruire și mobilier, adăugând luminozitate la vopsea, sticlă, suprafețe plate. Aceasta asigură o ieșire constantă a vitezei și funcționarea lină a DA Polisher., alegeți 2500 până la 6500 rpm pentru lustruitori orbitali și 500 până la 3000 rpm pentru lustruitori rotativi. Viteză reglabilă - Puteți regla individual polițistul auto în funcție de nevoile dvs. Funcția excentrică-excentric este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști reali, deoarece, datorită funcției excentrice, agentul de lustruire este distribuit foarte uniform pe suprafața respectivă. Aceasta asigură o ieșire constantă a vitezei și funcționarea lină a DA Polisher. Viteza poate fi ajustată în 6 niveluri diferite și securizată cu un buton de blocare integrat. Potrivit pentru glazuri, etanșare și ceară. Acest lucru se face prin vibrații ale roții de lustruire sau măcinare, ceea ce simplifică semnificativ funcționarea mașinii de lustruire., alegeți 2500 până la 6500 rpm pentru lustruitori orbitali și 500 până la 3000 rpm pentru lustruitori rotativi. Pulisare, amortizare, proiectată de ceară pentru mașini, motociclete și barca de lustruire, șlefuire, ceară, glazură de etanșare, aparate de lustruire și mobilier, adăugând luminozitate la vopsea, sticlă, suprafețe plate. Promitem o garanție de 1 ani, dacă aveți Aveți vreo întrebare sau problemă, vă rugăm să ne contactați !. Acestea sunt doi polițiști rotativi și tampoane orbitale sunt ideale pentru lustruirea și îndepărtarea vârstelor, zgârieturilor și imperfecțiunilor din toate vehiculele vopsite. Promitem o garanție de 1 ani, dacă aveți Aveți vreo întrebare sau problemă, vă rugăm să ne contactați !. Viteză reglabilă - Puteți regla individual polițistul auto în funcție de nevoile dvs. Proiectat cu controale simplificate eliminarea căldurii, vibrațiile minimizate, componentele de înaltă precizie și tehnologia de inhibare a vibrațiilor inteligente digitale menține echilibrul perfect al mașinii.

Parametrii produsului

Bunurile similare