.

.

Pungă mini uscată umedă geantă de scutec reutilizabilă cu apă impermeabilă pentru organizare pentru scutece pentru copii lavabili pentru bebeluși Bag de depozitare a scutecului 12x16 ”

Pungă mini uscată umedă geantă de scutec reutilizabilă cu apă impermeabilă pentru organizare pentru scutece pentru copii lavabili

RON 14.69

Accesibilitate
În stoc

Lăsător, ușor de agățat căruciorul, scaunele împingătoare, convenabil de transportat când ieșiți. Design protejat : geanta de organizare a scutecului prezentat cu butuc cu butonul de fixare, ușor de agățat căruciorul, scaunele push, convenabil de transportat atunci când mergeți în evidență , dimensiuni rafinate și elegante, portabile, potrivite pentru diverse ocazii în aer liber, potrivită pentru scutece de depozitare, jucărie pentru sugari, dinți și etc. Material selectat : Geanta de depozitare a scutecului folosește material PUL calificat, miros de imprimare digitală a culorilor, material impermeabil și lanț de serviciu greu cu performanțe perfecte. Specificații : Dimensiunea produsului : aprox. Imprimare minunată : Geanta umedă uscată cu imprimare digitală a modelului de curcubeu, dimensiuni rafinate și elegante, portabile, potrivită pentru diverse ocazii în aer liber, potrivită pentru scutece de depozitare, jucărie pentru sugari, dinți etc. Imprimare minunată : Geanta umedă uscată cu imprimare digitală a modelului de curcubeu, dimensiuni rafinate și elegante, portabile, potrivită pentru diverse ocazii în aer liber, potrivită pentru scutece de depozitare, jucărie pentru sugari, dinți etc. Geanta umedă uscată impermeabilă pentru scutecul pentru bebeluși : punga umedă uscată Utilizați exterior material impermeabil, poate preveni eficient scurgerea de urină, îngrijită și convenabilă pentru utilizarea mamei. Material selectat : Geanta de depozitare a scutecului Utilizați materialul PUL calificat, imprimarea cu culori digitale, material impermeabil și o mulțime de sarcini grele cu performanță perfectă. Proiectare de mare capacitate : punga cu scutece cu capacitate mare și design dublu de buzunare, separare uscată și umedă, care se simt sigur să organizeze scutecele uscate și umede de care ai nevoie.

Parametrii produsului

Bunurile similare