.

.

Volt Plus Tech Pro USB 3in1 Multi cablu compatibil cu Vivo Note 8, HTC One M9, M8 Date Universal Forță suplimentară pentru viteze rapide de încărcare rapidă!

Volt Plus Tech Pro USB 3in1 Multi cablu compatibil cu Vivo Note 8, HTC One M9, M8 Date Universal Forță suplimentară pentru

RON 129.47

Accesibilitate
În stoc

✅ Un cablu inteligent pentru toate nevoile dvs.0 și UL listate și caracteristici conform✅extra : ● Plug din aliaj de aluminiu, anti-oxidare și rezistent la coroziune, încărcare a echipamentului adaptabilă sensibilă, încărcare de nylon cu 24 de fusuri, durabilă, nu se va pufni, corpul firului este tricotat mai strâns, suprafața are o viziune stereo mai bună ● Lungimea cablului bifurcat, telefonul mobil, telefonul mobil Surfingul și jocul cu familia și prietenii nu interferează între ei ● Un cablu = trei cabluri de încărcare! Proiectare de ultimă generație 3-in-1 cu 3 porturi USB C identice. ✅ Tired de a avea mai multe cabluri, nu de a-ți ajuta prietenii, acesta este, 3 într-unul pentru USB Type-C, Micro USB și un alt brand popular. ⚡ Profesional Quick Charge Micro USB/USBC/Light_ing este compatibil cu Vivo Note 8, HTC One M9, M8 și multe altele folosind noul sistem de cablu inovator multi 3 în 1! ✅specificări : ● Ultimul cablu de care aveți nevoie, acest lucru va alimenta toate dispozitivele dvs.✅ Profesional Proiectat pentru a fi compatibil cu Vivo Note 8, HTC One M9, M8 și multe altele pentru a încărca trei/3 dispozitive simultan!.0, în funcție de setările telefonului dvs. folosind toate într-un singur capete de micro USB, USB-C! ● Cablul nostru acceptă, de asemenea, încărcare rapidă de 12amp USB și încărcare rapidă Micro USB 2. ● Maximizează funcționalitatea USB existentă, oferind mai multă energie la 3 tipuri de dispozitive compatibile diferite ● Această conexiune de cablu de date USB de încărcare solidă face acest lucru perfect atât pentru călătorie, cât și pentru stocare. ideal de călătorie.

Parametrii produsului

Bunurile similare