.

.

Set de baloane pentru călătorii de croazieră, Disimulabile și reutilizabile suc de băutură limpede set de baloane de băut de croazieră (5 x 8 oz + 5 x 16 oz + 3 x 32 oz + 1 pâlnie de alimentare)

Set de baloane pentru călătorii de croazieră, Disimulabile și reutilizabile suc de băutură limpede set de baloane de băut de

RON 2.00

Accesibilitate
În stoc

Pachetul include si pachetul de produse si servicii de transport : 13 buc pungi de vin din plastic reutilizabile cu 3 dimensiuni, 8 uncii x5, 16 uncii x5, 32 uncii x3. O cantitate suficientă vă poate satisface diferitele nevoi. Și pachetul cu o pâlnie gratuit, te face mai ușor pentru a umple lichide. Flacoane de croazieră pentru băuturi alcoolice pungi de croazieră etanșe etanșe etanșe etanșează bine punga, fără scurgeri. Punga transparentă din plastic facilitează vizualizarea lichidului din interior și ajută la clasificarea tuturor tipurilor de băuturi. Material sigur și durabil fiecare balon de băutură ascuns este fabricat din plastic alimentar, fără BPA, sănătos și sigur. Flacoanele pentru băuturi pot fi refolosite, au o bună rezistență la compresie și puncție și nu sunt ușor de rupt, aducându-vă o experiență bună de utilizare. Ușor de transportat geanta de băutură de sine stătătoare poate fi introdusă cu ușurință într-un rucsac sau chiar într-un buzunar, excelentă pentru ascundere, nedetectabilă de scanerele cu raze x și de alte detectoare. Și baloanele de plastic de croazieră pot fi pliate, reduse în dimensiune pe măsură ce conținutul este redus, făcându-l mai convenabil de transportat. Aplicarea pe scară largă a produsului puteți să vă aduceți propriile băuturi, alcool, apă, vin etc. în multe ocazii. Cum ar fi croaziere, stadioane, concerte, cinematografe, camping, plaje, poosl, pescuit, golf etc. Pachetul include : 5 x 8 oz saci de balon 5 x 16 oz saci de balon 3 x 32 oz saci de balon 1 x pâlnie din plastic Caracteristică : 1 CP fabricat din plastic de calitate alimentară, fără BPA. 2. capacele cu șurub ale pungilor cu balon sunt sigilate ermetic, congelabile, rezistente la Miros, rezistente la scurgeri, impermeabile. 3. este o bună rezistență la compresie și rezistență la perforare, durabilă și reutilizabilă. 4 cp excelent pentru ascundere, nedetectabil de detectoare, convenabil de transportat. 5 flaconul de plastic vă ajută să păstrați tot felul de băuturi pe jumătate de sticlă. Sfat cald : balonul trebuie spălat înainte de utilizare!.

Parametrii produsului

Bunurile similare