.

.

sticle de apă kathson top Fill [versiune de Upgrade 2022 fără picurare Rabbit Water Dispenser ladă 26 oz / 750ml sticlă de apă Pet fără BPA pentru pisici, câini, iepurași animale mici )

sticle de apă kathson top Fill [versiune de Upgrade 2022 fără picurare Rabbit Water Dispenser ladă 26 oz / 750ml sticlă de

RON 26.65

Accesibilitate
În stoc

Capacitate mare 26 OZ/ 750 ml, diametru duza : 10mm pentru pisici, caini, iepurasi animale mici. Material sigur pentru copii : sticla noastră de apă fără picurare top fill este fabricată din plastic alimentar și oțel inoxidabil, material ecologic, inodor, ușor de curățat și transportat. Sticla de apă de umplere de sus a sticlei de apă de sus a sticlei de apă de sus, puteți scoate sticla direct pe partea superioară a apei. Sticlele plate de apă și clemele detașabile se potrivesc mai bine pe lăzi. Duză cu bilă de oțel 3. duza nu este ușor de rupt și nu există arc în interior, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rănirea animalului de companie. Etanșat fără praf, ieșire netedă, pentru a se asigura că fiecare gură de apă este proaspătă. Ușor de instalat un disc de design stabil, cu dispozitiv de fixare, nu este ușor de alunecat, sigur și stabil. Plastic PP de calitate alimentară, fără miros, animal de companie sigur de utilizat. 3 Duză cu bilă de oțel, nu există arc în interior, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rănirea animalului de companie. Etanșat fără praf, ieșire netedă, pentru a se asigura că fiecare gură de apă este proaspătă. Design clapetă de sus, puteți direct pe partea de sus a apei pentru a elimina sticla. Design stabil pe Disc, dispozitiv de fixare cu șurub, nu este ușor de alunecat, sigur și stabil.

Parametrii produsului

Bunurile similare