.

.

Set De Călătorie Original Sprout Deluxe . Produse testate Vegan și dermatolog perfecte pentru sugari, bebeluși, copii mici și piele sensibilă.

Set De Călătorie Original Sprout Deluxe . Produse testate Vegan și dermatolog perfecte pentru sugari, bebeluși, copii mici

RON 1.00

Accesibilitate
În stoc

Acest kit dispune de elementele de bază pentru a menține părul, pielea și corpul în stare de top, fără a provoca iritații sau uscăciune. Încurcăturile, încrețirea și zborul sunt îmblânzite în timp ce pielea este hidratată și reînnoită. Ideal pentru utilizare zilnică. Acest kit dispune de elementele de bază pentru a menține părul, pielea și corpul în stare de top, fără a provoca iritații sau uscăciune. Încurcăturile, încrețirea și zborul sunt îmblânzite în timp ce pielea este hidratată și reînnoită. Ideal pentru utilizare zilnică. Acest kit dispune de elementele de bază pentru a menține părul, pielea și corpul în stare de top, fără a provoca iritații sau uscăciune. Încurcăturile, încrețirea și zborul sunt îmblânzite în timp ce pielea este hidratată și reînnoită.

Parametrii produsului

Bunurile similare