.

.

Rack de depozitare rotativă multifuncțională la 360 °, suport pentru machiaj cu capacitate mare de machiaj, raft rotativ pentru frigider baie de zi condiment de bucătărie, produse cosmetice și parfumuri etc.

Rack de depozitare rotativă multifuncțională la 360 °, suport pentru machiaj cu capacitate mare de machiaj, raft rotativ pentru

RON 19.97

Accesibilitate
În stoc

Dormitorul, baie, dulapul dulap, Bucătăria, comoda, biroul sau blatul sunt locuri bune pentru a o plasa. Iar textura ridicată asigură stabilitatea plasării articolului, nu este alunecătoare, iar articolul nu este ușor de căzut. ✅ 【【【【【360 ° rotativ】 Rack -ul de condimente poate fi rotit la 360 de grade în mod liber, puteți obține cu ușurință ceea ce doriți prin rotire, iar lucrurile din colțuri pot fi de asemenea obținute cu ușurință. ✅ 【Material】 Această cutie de depozitare a condimentelor este confecționată din plastic PP sănătos și ecologic, fără BPA. ✅ 【Capacitate mare】 Poate fi utilizat pentru a stoca parfumuri, lacuri de unghii, ruj, blusher de pulbere, umbră de ochi, machiaj de bază, instrumente de pudră de machiaj și unghii de înfrumusețare, precum și de curățare facială și alte articole de toaletă pentru a răspunde nevoilor tale zilnice în timp ce economisești spațiu în spațiu Pentru dumneavoastră. Iar textura ridicată asigură stabilitatea plasării articolului, nu este alunecătoare, iar articolul nu este ușor de căzut. Dormitorul, baie, dulapul dulap, Bucătăria, comoda, biroul sau blatul sunt locuri bune pentru a o plasa.✅ 【【【【【360 ° rotativ】 Rack -ul de condimente poate fi rotit la 360 de grade în mod liber, puteți obține cu ușurință ceea ce doriți prin rotire, iar lucrurile din colțuri pot fi de asemenea obținute cu ușurință. : 400g/650g ✅ Pachetul include : 1 x raft de stocare rotativ ✅ Note Datorită măsurătorilor manuale, vă rugăm să permiteți ușoare abateri de măsurare. ✅ 【Capacitate mare】 Poate fi utilizat pentru a stoca parfumuri, lacuri de unghii, ruj, blusher de pulbere, umbră de ochi, machiaj de bază, instrumente de pudră de machiaj și unghii de înfrumusețare, precum și de curățare facială și alte articole de toaletă pentru a răspunde nevoilor tale zilnice în timp ce economisești spațiu în spațiu Pentru tine ✅ 【【Material】 Această cutie de depozitare a condimentelor este confecționată din plastic PP sănătos și ecologic, fără BPA.

Parametrii produsului

Bunurile similare