.

.

Panou de placă laminată din fibră de Carbon TOPINCN, placă de fibră de Carbon ușoară din fibră de Carbon lucioasă din fibră de Carbon 3K pentru Meșteșuguri DIY

Panou de placă laminată din fibră de Carbon TOPINCN, placă de fibră de Carbon ușoară din fibră de Carbon lucioasă din fibră

RON 1.33

Accesibilitate
În stoc

Are o rigiditate generală și locală Bună, rezistență ridicată, rezistență la oboseală, durabilitate, rezistență la deteriorarea oboselii și fiabilitate ridicată a corpului;. Mulțumesc pentru înțelegere. Are rezistență ridicată, flexibilitate bună, poate fi înfășurat și poate fi furnizat în lungimi mai mari fără a se suprapune. Foaia din fibră de Carbon poate juca pe deplin rezistența și modulul elastic al fibrei de carbon și poate evita stadiul de întărire a rășinii țesăturii unidirecționale din fibră de carbon în timpul construcției, cu eficiență ridicată de utilizare a rezistenței și construcție convenabilă. Ușor : calitatea plăcii din fibră de carbon este de numai 1/5 din oțel. Este rezistent la coroziune acidă, alcalină, sare și atmosferică fără întreținere regulată.Descrierea produsului : procesul de turnare a plăcii din fibră de carbon este de a impregna fibra de carbon cu rășină, de a o solidifica într-o matriță și de a pultruda continuu.Lista de pachete : 1 x Carbon Fiber Plate Please Notă : 1. Manoperă bună : această placă din fibră de carbon lucioasă de 3k twill are o margine perfectă, fără bavuri, rezistentă la zgârieturi. Scopul principal al plăcii din fibră de carbon, poate fi prelucrat în, model de bord de aeronave, aripă fixă avansată, panou de notebook, Suport, Suport pentru elicopter, șasiu de mașină de jucărie, capac de protecție pentru telefonul mobil etc. Manopera fină, detalii bune, utilizați fără probleme. Potrivit pentru modele, masini RC, RC avioane, piese auto, Piese de biciclete, CNC gravura, tăiere, frezare, DIY meserii, avioane, RC, etc.Rezistență și eficiență ridicate : rezistența la tracțiune este de câteva ori mai mare decât cea a oțelului obișnuit, modulul elastic este mai bun decât cel al oțelului și are o rezistență excelentă la fluaj, rezistență la coroziune și rezistență la șocuri. Monitoarele nu sunt calibrate la fel, culoarea articolului afișată în fotografii poate fi ușor diferită de obiectul real. Vă rugăm să permiteți o eroare de 0-2 cm din cauza măsurării manuale. Vă rugăm să luați cel real ca standard.

Parametrii produsului

Item Type:
Carbon Fiber Plate
Material:
Carbon Fiber
Features:
Strong and lightweight with 100% carbon fiber.
Product description:
The molding process of carbon fiber board is to impregnate carbon fiber with resin, solidify it in a mold, and continuously pultrusion. Using carbon fiber materials and good basic resins, carbon fiber sheets have good properties such as high tensile strength, corrosion resistance, shock resistance, and impact resistance. Carbon fiber sheet can give full play to the strength and elastic modulus of carbon fiber, and can avoid the resin curing stage of carbon fiber unidirectional fabric during construction, with high strength utilization efficiency and convenient construction. The main purpose of carbon fiber board, can be processed into, model aircraft board, advanced fixed wing, notebook panel, bracket, helicopter bracket, toy car chassis, mobile phone protective cover, etc.
Package List:
1 x Carbon Fiber Plate:
Please Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Bunurile similare