.

.

Tăierea tăietorului de frezare a suprafețelor TETTER TNMG160404 MA US735 CARBIDE CNC Instrument de întoarcere externă TNMG 160404 Introducere Instrument de plictisire)

Tăierea tăietorului de frezare a suprafețelor TETTER TNMG160404 MA US735 CARBIDE CNC Instrument de întoarcere externă TNMG

RON 45.33

Accesibilitate
În stoc

Potrivit pentru lemn solid, fibra de densitate medie, laminat, placă de particule, placa compactă din placaj, acrilic, etc. Evitați tăierea materialelor de metal și din lemn. Rezistența ridicată la prindere, rezistența la impact puternic, avantajul de viteză evident în tunderea și procesarea mare. Mențineți toleranțe strânse, performanțe inegalabile. Practică și o varietate de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fontă, au caracteristici bune. Accesoriile au o rigiditate bună și o durată de viață lungă, ceea ce reduce costul instrumentului utilizatorului. Potrivit pentru lemn solid, fibra de densitate medie, laminat, placă de particule, placa compactă din placaj, acrilic, etc. Evitați tăierea materialelor de metal și din lemn. Rezistența ridicată la prindere, rezistența la impact puternic, avantajul de viteză evident în tunderea și procesarea mare. Mențineți toleranțe strânse, performanțe inegalabile. Practică și o varietate de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fontă, au caracteristici bune. Accesoriile au o rigiditate bună și o durată de viață lungă, ceea ce reduce costul instrumentului utilizatorului. Pentru CNC și alte routere automate, precum și routere portabile pentru instalații de mână și desktop. Cum ar fi mașina de gravură a prelucrării lemnului, mașina de tuns. Rezistență mare, rezistență la impact puternic, avantaj de viteză evident în marea tundere și procesare a toleranțelor strânse, a performanței inegalabile și a unei varietăți de medii de procesare, chiar și în medii foarte murdare, cum ar fi fontă, au caracteristici bune, accesorii Aveți o rigiditate bună și o durată de viață lungă, ceea ce reduce costul instrumentului utilizatorului.

Parametrii produsului

Bunurile similare