.

.

Lac de unghii active Emma Beauty, culoarea unghiilor de lungă durată, 12+ formulă gratuită, vegan și fără cruzime, oferă-mi un Lyft, 0,5 FL. Oz.

Lac de unghii active Emma Beauty, culoarea unghiilor de lungă durată, 12+ formulă gratuită, vegan și fără cruzime, oferă-mi

RON 2.00

Accesibilitate
În stoc

Formula uscată rapid. Purtați și străluciți durează până la o săptămână. 12+ Formula gratuită. PETA certificat, fără cruzime și vegan.5 uncii. Formula uscată rapid. Purtați și străluciți durează până la o săptămână. 12+ Formula gratuită. PETA certificat, fără cruzime și vegan.5 uncii. Emma V.S.N.P. reprezintă un lac de unghii foarte special. Emma este primul lac de unghii de modă rapidă din lume și prezintă colecții noi în fiecare lună. În plus față de culorile la modă de unghii la modă și actualizate, care merg cu fiecare ținută, lacurile de unghii Emma sunt fără cruzime și sigure de utilizat. Emma V.S.N.P. Lacul de unghii sunt fără 12+ și sunt făcute fără toluen, ftalat de dibutil (DBP), formaldehidă, rășină de formaldehidă, camfor, TPHP, xilen, tosilamidă de etil, Mehq/HQ, metilisotiazolinonă, parabeni, ingredienți derivați de animale și gluten. Rest Asigurat Emma este cel mai sigur lac de unghii pe care îl puteți cumpăra și folosi. Emma V.S.N.P. Nu este doar 12+ gratuit și certificat PETA, dar prezintă și o nouă formulă hrănitoare care oferă și mai multe beneficii pentru placa de unghii și zona cuticulei. Emma V.S.N.P. Formula de hrănire include : retinolul (vitamina A)-utilizat pentru beneficiile sale hidratante și proprietățile anti-îmbătrânire, retinolul protejează și hidratează unghiile și cuticulele. Biotina (vitamina B7) - Se estimează că unghiile fragile (tăiate, împărțite sau crăpate) afectează aproximativ 20% din populație. Studiile au arătat că biotina îmbunătățește grosimea unghiilor și reduce împărțirea unghiilor. Tocoferol (vitamina E) - previne sindromul de unghii galben, ceea ce determină decojirea, fisurarea și îngălbenirea unghiilor. Tocoferolul hidratează și împiedică cuticulele crăpate și pielea uscată în jurul patului de unghii. Keratina (proteină) - joacă un rol important în sănătatea unghiilor. Keratina protejează unghiile de deteriorare, făcându -le mai puternice și mai rezistente, adăugând la proteina naturală de keratină din care sunt făcute unghiile.

Parametrii produsului

Bunurile similare