.

.

SYZHIWUJIA coș de gunoi de bucătărie coș de gunoi coș de gunoi automat senzor automat coș de gunoi cu protecție împotriva mirosurilor pentru coșul de gunoi de bucătărie pentru Mașină de birou )

SYZHIWUJIA coș de gunoi de bucătărie coș de gunoi coș de gunoi automat senzor automat coș de gunoi cu protecție împotriva mirosurilor

RON 131.96

Accesibilitate
În stoc

Cred că va adăuga frumusețe muncii și vieții oriunde este plasată. Multifuncțional : acest coș de gunoi versatil este potrivit pentru orice cameră-fie în birou,bucătărie,baie sau dormitor,coșul servește ca soluție ideală pentru gestionarea deșeurilor. Funcționare inovatoare fără atingere : capacul activat cu infraroșu cu mecanism de închidere moale se deschide și se închide automat cu valul unei mâini,permițând o utilizare igienică și fără zgomot. Design unic : design Modern, ușor, rezistent la zgârieturi.Vă ajută să păstrați totul ordonat și organizat. Material : ABS / putere de baterii (nu sunt incluse). Acesta este un minunat coș de gunoi din plastic, excelent pentru băi, păstrează deșeurile ascunse și animalele de companie afară!Material : ABS / Power by Batteries (nu sunt incluse) Dimensiune : 18*21,5 Cmacest coș de gunoi se poate potrivi special spațiului limitat sau spațiului îngust, este dimensiunea perfectă pentru baie, dormitor, birou, cameră pentru copii, toaletă, apartamente, apartamente, rulote, rulote, camere de cămin, cabine și case mici și alte spații mici.

Parametrii produsului

Bunurile similare