.

.

Lucrări de Cellet Ultra Slim pliere Wireless Bluetooth tastatură compatibil cu Google Nexus 5X 16GB cu telefon HolderStand-reîncărcabilă Fullsize tastatură!

Lucrări de Cellet Ultra Slim pliere Wireless Bluetooth tastatură compatibil cu Google Nexus 5X 16GB cu telefon HolderStand-reîncărcabilă

RON 1.67

Accesibilitate
În stoc

Google Nexus 5 X 16 GB se îmbină și se completează bine cu aproape orice vreme de decor, fie acasă, birou, cameră de cămin, stație de lucru sau în clasă. Tastatura extrem de subțire și pliabilă poate fi un cadou perfect pentru oricine călătorește adesea sau într-o călătorie de afaceri. Acesta vă permite să opereze dispozitivele mobile pe drum. Scrie rapid, ușor și fără erori! Este, de asemenea, o alegere bună pentru editori. Tastatura noastră Bluetooth este complet wireless, nu vă mai faceți griji cu privire la firele care arată dezordonate și care stau în calea lucrurilor. Te-am acoperit. Simplu, simplu și la obiect cu tehnologia Bluetooth 3.0, tastatura pliabilă poate funcționa cu 3 sisteme de operare majore : i OS/ Windows / Android. Notă : [ pentru laptop PC Desktop fără funcție bluetooth, trebuie să utilizați adaptor bluetooth terță parte (nu este inclus) înainte de utilizare]. Dimensiune pliere : 5,7 "x 3,3 " x 0,6". Bateria reîncărcabilă cu litiu încorporată de la modeling oferă 120 de zile de utilizare neîntreruptă și 85 de ore de timp de lucru continuu. este foarte durabilă și are capacitatea de a rezista la denivelări. Robust și la îndemână în același timp!. Tastatură Bluetooth wireless pliabilă ultra Slim compatibilă cu Google Nexus 5 X 16 GB caracteristici : noua versiune wireless v5 cu tehnologia Bluetooth 3.0 oferă o conexiune mai stabilă și un consum mai mic de energie precizie pliabilă, ultra subțire și ușoară această tastatură este ușor de asociat cu smartphone-ul, tableta, laptopul, computerul sau orice alte dispozitive wireless. Există un număr mai mare de taste de control și comenzi rapide adaugă confort. Sincronizează dispozitivele dvs. prin Bluetooth 3.0 CP conceput pentru a stoca cu ușurință fără a ocupa spațiu suplimentar, pur și simplu pliați tastatura în jumătate.Specificatii : Dimensiune tastatură deschisă : 11,3 x 3,3 x 0,6 inch dimensiune tastatură închisă : 5,7 x 4,2 x 0,27 inch distanță de lucru : până la 33 de picioare aspect tastatură : 66 taste în 5 rânduri.Greutate : 8.9 uncii.

Parametrii produsului

Bunurile similare