.

.

Petpost | Lenjerie de pat pentru animale mici - 6 cu.ft. de bărbierit din lemn moale pentru iepuri, cobai și habitate de arici - lenjerie de pat cu cușcă cu praf scăzut pentru animale de companie - 2,3 cu.ft. Geanta comprimată se extinde la 6 cu.ft.

Petpost | Lenjerie de pat pentru animale mici - 6 cu.ft. de bărbierit din lemn moale pentru iepuri, cobai și habitate de arici

RON 0.33

Accesibilitate
În stoc

♦ 6 metri cubi de așternut de pin pentru iepuri, hamsteri, gerbili, cobai, arici și chinchillas. de companie nu vă place *, îl vom înlocui sau vă vom oferi 100% din bani înapoi, fara intrebari. Dacă acesta este animalul dvs. 6 metri cubi este egal cu 10. de animale de companie. Da - suntem într -adevăr atât de încrezători că tu și animalul dvs. Acest produs este pentru toate animalele mici de acolo care caută o lenjerie de pat de înaltă calitate, sigură și moale pentru a vă relaxa. ♦ Garanție 100% fericită pentru animale de companie dacă așternutul de pin pentru animale mici de petpost nu funcționează mai bine decât alte paturi, * sau dacă tu sau animalul dvs.

Parametrii produsului

Bunurile similare