.

.

Garden Koi Tablet Carcasă Slim Flip Stand Cover de protecție cu suport pentru creion compatibil pentru iPad Pro 2020 (11in)

Garden Koi Tablet Carcasă Slim Flip Stand Cover de protecție cu suport pentru creion compatibil pentru iPad Pro 2020 (11in)

RON 119.07

Accesibilitate
În stoc

Fabricat din piele faux și TPU, acest caz este ultra-subțire, ușor, durabil și ușor de instalat și de îndepărtat. Capacul tăvii de stilou oferă protecție împotriva amprentelor, șocurilor, zgârieturilor și prafului, de la uzura de zi cu zi, a umflăturilor, a zgârieturilor și a picăturilor accidentale, poate fi bine protejat atunci când este transportat. Carcasa oferă acces facil la aparatul foto, la boxe, porturi și butoane fără a-l scoate pentru utilizare, se potrivește perfect cu dispozitivul dvs., designul de susținere, non-alunecarea, poate fi utilizat într-o poziție orizontală pentru citirea sau vizionarea videoclipurilor. Caz de protecție la modă și interesant și interesant, perfect pentru utilizarea zilnică, alungarea dramei acasă, birou, dormitor, hotel, excursie de afaceri, studiu, muncă, vacanță, călătorii, camping, sală de gimnastică, etc. Ziua, un cadou practic pentru părinți, prieteni, prietene, familie pentru sărbători, Crăciun, Anul Nou. Notă : Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să verificați cu atenție dacă capacul de protecție este în concordanță cu dispozitivul dvs. Dacă ați achiziționat coperta noastră de protecție a produsului, dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un e -mail. Îl vom rezolva cât mai curând posibil în 24 de ore. Vă rugăm să cumpărați cu încredere. Fabricat din piele faux premium și TPU, acest caz este ultra-subțire, ușor, care se potrivește și durabil, protejându-vă dispozitivul de zgârieturi și denivelări. Designul de model unic și drăguț vă face tableta să iasă în evidență, se deschide ca o carte, atrăgătoare, cu un slot lateral în interior pentru depozitarea ușoară a pixurilor, perfectă pentru muncă, vizionând drame acasă, jucând jocuri, îl puteți lua cu voi Când o luați cu dvs. la o protecție bună. Notă : Datorită diferitelor mărci de computer, culorile afișajului sunt, de asemenea, diferite, culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginile de mai sus, efectul final este supus produsului propriu -zis, vă mulțumim intelegerea ta.

Parametrii produsului

Bunurile similare