.

.

Mașină Nagudenfo Mat Mat pentru animale de companie pentru utilizare ca covoraș de cobai, reutilizabile covorașe cu cușcă de cobai de cobai pentru covorașe de cobai pentru covorașe excelente pentru cobai, cățeluși, iepuraș, dihorii. , Albastru verde)

Mașină Nagudenfo Mat Mat pentru animale de companie pentru utilizare ca covoraș de cobai, reutilizabile covorașe cu cușcă de

RON 1.00

Accesibilitate
În stoc

Așadar, acest lucru este perfect pentru ca cușca și patul de cobai să meargă pe deasupra iernii! Înlocuire perfectă pentru hârtia și cedrul tradițional mărunțit. Este mai confortabil pentru picioarele lor mici. Guinea Pig Snuff Pad : Bile mici de căptușeală pentru microfibră tot felul de star deasupra stratului de bază al țesăturii. Domeniul de aplicare : căptușeala microfibră este raftul/căptușeala perfectă pentru orice animal de companie mic. Mai ales unde sunt mâncarea și casa. Patul de cobai absoarbe bine urina fără a se arăta de jos. Mașină lavabilă în apă rece cu detergent ușor. Mai multe garnituri de cușcă de cobai din Chenille pot acoperi perfect întregul fund al cuștii C&C. Minunat pentru microfibră : garniturile noastre cu cușcă sunt confecționate din țesătură de chenille de înaltă calitate. Căptușeala noastră cu cușcă este caldă și groasă, perfectă pentru a menține cald și a -l înfiora în goluri. Este distractiv pentru el să -l exploreze. Apoi puneți -l în mașina de spălat. Salvează mult pe termen lung. Salvează mult pe termen lung. Frecvența curățării căptușelii din lână poate fi redusă. Este distractiv pentru el să -l exploreze.Minunat pentru microfibră : garniturile noastre cu cușcă sunt confecționate din țesătură de chenille de înaltă calitate. Acest lucru îți menține purcerul activ, deoarece mâncarea poate fi ascunsă în crevele pufului. Patul de cobai absoarbe bine urina fără a se arăta de jos. Fundul adeziv cu topire fierbinte este non-alunecat și ecologic. Guinea Pig Snuff Pad : Bile mici de căptușeală pentru microfibră tot felul de star deasupra stratului de bază al țesăturii. Fundul adeziv cu topire fierbinte este non-alunecat și ecologic. Scopul căptușelilor din cușcă Nagudenfo Chenille este de a crea o zonă uscată moale și confortabilă în zonele în care se deschid cobai. Mai ales unde sunt mâncarea și casa. Se usucă la temperatură scăzută sau se usucă în mod natural. Căptușeala noastră cu cușcă este caldă și groasă, perfectă pentru a menține cald și a -l înfiora în goluri. Lucrăm constant pentru a vă aduce doar cel mai bun-cea mai lungă durată, de cea mai înaltă calitate, cea mai absorbantă, mai ușoară-cozie, lenjerie de pat și accesorii pentru animalele voastre mici.

Parametrii produsului

Bunurile similare