.

.

Xdchlk gospodărie mini A4 SHREDDER SHREDDER BILL FINANCIAL A4 SHAPTER SHREDDER PORTABIL PORTABIL MANA

Xdchlk gospodărie mini A4 SHREDDER SHREDDER BILL FINANCIAL A4 SHAPTER SHREDDER PORTABIL PORTABIL MANA

RON 2.00

Accesibilitate
În stoc

, utilizarea școlii sau familiei. Produsul va fi modernizat constant, aspectul și culoarea pot fi schimbate, vă rugăm să nu vă deranjați. Caracteristici : Tăietorul de mână este proiectat pentru hârtie, facturi, chitanțe, plastic PP, etc, durabil și. Cantitate mai mare de hârtie mărunțită, eficiență mare de mărunțire, economisind eficient timp valoros 。. Și luați în considerare înainte de a plasa comanda dacă aveți solicitare de culoare sau aspect. Dacă tăiați hârtie de imprimantă subțire sau cardstock mai gros, acest lucru, acest lucru este dintre cele mai bune mărunțitoare portabile din jur. Permiteți eroarea 0-1cm din cauza manualului Măsurarea. Se poate descurca atât cu hârtie subțire, cât și cea groasă. Eliminarea informațiilor neîngrijite poate duce la o încălcare a securității, atunci acest mărunțiș este o alegere excelentă pentru a păstra securitatea informațiilor. Acest tocat de hârtie este mic, ușor de transportat și nu este mult spațiu necesar. Dispozitia informațiilor neîngrijite poate duce la o încălcare a securității, atunci acest tocator este o alegere excelentă pentru a menține securitatea informațiilor. Îndepărtați butonul pentru măcinarea produselor, oricine poate folosi ușor.Caracteristici : Tăietorul de mână este proiectat pentru hârtie, facturi, chitanțe, plastic PP etc, durabil și.

Parametrii produsului

Type:Mini USB Shredder:
Product size:
28*12*15CM
Product weight:
800g
Material:
ABS Transparent
for:
A4 Paper
Shredding Method:
Strip
Package Includes:
1 Piece of Paper Shredder
note:
Because the battery isn't allowed to be sent out, please prepare the battery yourself while using the product.
The product will be upgraded constantly, the appearance and color may be changed, please don't mind. And take a consideration before place the order if you have request for color or appearance.:
Due to the problems of lighting effects and shooting angles, there will be certain tolerances in the product, please understand.:
Please allow 0-1cm error due to the manual measurment.:
Large amount of shredded paper, high shredding efficiency, effectively saving valuable time。 :
Bunurile similare