.

.

Mănuși de ciclism pentru bărbați pentru bărbați, mănușă cu bicicleta cu jumătate de deget, mănuși de biciclete MTB Road, Gel Pad, cu geluri de motociclete, cu motociclete, cu motociclete, cu motociclete, unisex.

Mănuși de ciclism pentru bărbați pentru bărbați, mănușă cu bicicleta cu jumătate de deget, mănuși de biciclete MTB Road, Gel

RON 9.32

Accesibilitate
În stoc

Pânză de plasă extrem de elastică la suprafață, respirabilă, umiditate de umiditate și dură. 30 de zile fără probleme. și Comentariile proaste sunt sprijinul nostru, iar feedback -ul dvs. ④, 【Cum să alegem dimensiunea】 : Mănușile noastre au dimensiuni mici. personale de către velcro reglabil lipicios.100% Garanție de satisfacție : Ne luăm o mândrie mare în calitatea produselor noastre și Oferiți-vă o garanție de 12 luni și un serviciu pentru clienți pe viață. ③, 【Pânză de micro-fibră moale rezistentă la uzură】 : cârpă de terry extrem de absorbantă pe partea exterioară, care poate șterge cu ușurință transpirația. Nu vă faceți griji niciodată pentru niciun tip de mână. ②, 【plăcuțe de șoc SBR de îngroșare specializate】 : Mănuși de ciclism cu paddină SBR cu gel de 3 mm în plus, la partea de palmier, material de suprafață siliconic fără alunecare, ameliorează durerea și oboseala cu un efect de absorbție super-șoc. Mărimea S și M sunt potrivite doar pentru minori; L și XL pentru femei, XL și XXL pentru bărbați. personale de către velcro reglabil lipicios. și confort uscat.36 '') Potrivit copiilor M : 67 cm (2,36 ''-2,75 ' ') Potrivit pentru copiii ușor mai în vârstă L : 78 cm (2,75—3. și confort uscat. Cum să alegeți dimensiunea potrivită : unități metrice și imperiale Comparație Lățimea palmei : S : 56 cm (1,96 ''-2.15' ') Potrivit pentru majoritatea femeilor și câțiva bărbați XL : 89 cm (3,15' '-3,54' ') Potrivit pentru ambele sexe xxl : 9—10cm ; (3,54 ''-3,93 '') Potrivit pentru majoritatea bărbaților și a câtorva femei 4. Mărimea S și M sunt potrivite doar pentru minori; L și XL pentru femei, XL și XXL pentru bărbați. Drumul tău de ciclism. 30 de zile fără probleme. ③, 【Pânză de micro-fibră moale rezistentă la uzură】 : cârpă de terry extrem de absorbantă pe partea exterioară, care poate șterge cu ușurință transpirația. ⑤, 【Multipurpose proiectate】 : Perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei, lavabil de mașini, ideal pentru ciclism, drumeții, alpinism, camping, motociclete și conducerea multor activități în aer liber.

Parametrii produsului

Bunurile similare