.

.

Ulei de kernel de piersici. Ulei de purtător pur/natural/nediluat/rafinat pentru reci pentru piele, păr, masaj și îngrijire a unghiilor. 4 fl. Oz-120 ml.

Ulei de kernel de piersici. Ulei de purtător pur/natural/nediluat/rafinat pentru reci pentru piele, păr, masaj și îngrijire

RON 3.00

Accesibilitate
În stoc

Peach Kernel Oil este premiat pentru utilizarea sa în cadrul aplicațiilor terapeutice de îngrijire personală, spa și aromă. Uleiul de sâmbure de piersici este utilizat în industria săpunului și este un ingredient popular în produse cosmetice, cum ar fi creme, șampoane, uleiuri pentru copii, loțiuni, balsamuri pentru buze și aromaterapie. Peach Kernel Oil este premiat pentru utilizarea sa în cadrul aplicațiilor terapeutice de îngrijire personală, spa și aromă. Este, de asemenea, o sursă bogată de antioxidanți care are proprietăți anti -îmbătrânire. Uleiul purtător de kernel de piersici este utilizat pentru a masina pielea și are proprietăți minunate de hrănire, regenerare și hidratantă, de aceea ajută la calmarea pielii sensibile și inflamate și este un tratament bun pentru pielea uscată și matură. Un amestec de ulei de migdale de frumusețe botanic, ulei botanic de semințe de struguri de frumusețe și ulei botanic de kernel de piersici este excelent pentru utilizare după expunerea la soare. Ulei de sâmbure de piersic pentru toate tipurile de piele, de asemenea, pentru tipuri de piele uscate/ fulgeturi/ crăpate/ crăpate, sensibile și mature. Încercați-l ca o îndepărtare eficientă a machiajului. Îngrijirea buzelor. Nutrienții din uleiul de nucleu de piersică condiționează părul, ajutând creșterea părului prin prevenirea ruperii și încurcăturilor. Uleiul de sâmbure de piersic este un ulei ușor (ușor de spălat și nu cântărește părul subțire). Este un ulei emolient extrem de penetrant, se absoarbe ușor în piele, astfel încât face un ulei de masaj bun. Este un ulei emolient extrem de penetrant, se absoarbe ușor în piele, astfel încât face un ulei de masaj bun. Uleiul de nucleu de piersică ajută pielea deteriorată precum acneea, psoriazisul, eczema, dermatita, arsurile solare, vergeturile, arsurile, tăieturile, cicatricile, acneea și celulita. Este excelent pentru amestecuri de masaj și în special masaje faciale. Îngrijirea buzelor. Datorită absorbției sale rapide, este deosebit de potrivit pentru utilizarea în produsele faciale, buze, corp, îngrijirea părului și masaj.

Parametrii produsului

Bunurile similare