.

.

VG Smart Phone Smart Rotable Mașină de ventilație Black Compatibil cu HTC EVO 3D 4G Android Phone + Live Laugh Love Bandband!

VG Smart Phone Smart Rotable Mașină de ventilație Black Compatibil cu HTC EVO 3D 4G Android Phone + Live Laugh Love Bandband!

RON 3.00

Accesibilitate
În stoc

Mâini gratuite htc evo 3d 4g montare auto !!!. Design compact ușor (25% mai mic decât alte produse) !!!. Montare puternică flexibilă a parbrizului, care ține până la 10 kilograme !!!. Rotintetabled End Permite rotația de 360 ​​de grade în orice orientare care vă place !!!. A inclus o bucată de aerisire a mașinii care se blochează în siguranță pe capătul din spate pentru a permite și montarea de aerisire !!!. Mâini gratuite htc evo 3d 4g montare auto !!!. Design compact ușor (25% mai mic decât alte produse) !!!. Montare puternică flexibilă a parbrizului, care ține până la 10 kilograme !!!. Rotintetabled End Permite rotația de 360 ​​de grade în orice orientare care vă place !!!. A inclus o bucată de aerisire a mașinii care se blochează în siguranță pe capătul din spate pentru a permite și montarea de aerisire !!!. ** Garantat să se potrivească ** Vă garantăm că montarea mașinii noastre vă va ține telefonul inteligent strâns și, de asemenea, că Cupa noastră de aspirație a ferestrei va rămâne în siguranță până la zece kilograme dacă este aplicată corect pe fereastră !!! Puteți repara suportul din paharul mașinii prin Pule CU în partea de jos a suportului. Apoi, puteți ajusta lungimea în funcție de dimensiunea telefonului dvs. pentru a vă repara telefonul în siguranță. Puteți roti revolverul în orice orientare doriți. De asemenea, suportul vine cu o piesă de aerisire inclusă care se fixează în spatele celor mai vechi, care permite suportul nostru să fie fixat în siguranță pe aerisirea mașinii !!! Cumpărând acest suport, vă eliberați mâinile și permiteți telefonului să rămână într -un loc vizibil sigur, astfel încât să nu vă puneți în pericol privind -o în jos în timp ce conduceți. Conduceți confortabil și cumpărați în siguranță montarea ferestrei noastre astăzi !!! *** Telefonul mobil nu este inclus ***.

Parametrii produsului

Bunurile similare