.

.

Berwick Offray premium calitate Red & hârtie absorbantă verde pentru Scrapbooking, artă & amp; meșteșuguri, Cadouri de ambalaj și mai mult!

Berwick Offray premium calitate Red & hârtie absorbantă verde pentru Scrapbooking, artă & amp; meșteșuguri, Cadouri de ambalaj

RON 2.33

Accesibilitate
În stoc

Include (80) foi de hârtie de ambalat cadou de țesut (50 de foi roșii și 30 de foi verzi). Fiecare foaie are 20 de inchi. x 20 în. (50,8 cm x 50,8 cm). Această hârtie absorbantă pentru cadouri este perfectă pentru orice ocazie - Crăciun, Zile de naștere, sărbători și multe altele!. Perfect pentru împachetarea cadourilor sau crearea de meșteșuguri, cum ar fi ghirlanda de hârtie absorbantă, flori sau bile de hârtie. Adăugați atingerea perfectă oricărui cadou cu această hârtie absorbantă! Perfect pentru a adăuga acea notă suplimentară cadourilor de Crăciun. Această hârtie absorbantă este perfectă pentru umplerea în pungi și cutii sau pentru crearea de meșteșuguri, cum ar fi ghirlanda de hârtie absorbantă, flori de hârtie absorbantă sau bile de hârtie absorbantă. Stocați-vă și economisiți pentru orice sărbătoare sau sărbătoare.

Parametrii produsului

Bunurile similare