.

.

Amuzant de bucătărie decor de bucătărie ramen semn din lemn placă perete agățat expoziție alimentară imprimeu de artă 8 ”x10” decorare modernă de bucătărie pentru casă

Amuzant de bucătărie decor de bucătărie ramen semn din lemn placă perete agățat expoziție alimentară imprimeu de artă 8 ”x10”

RON 28.00

Accesibilitate
În stoc

Adăugați o textură fermecătoare pe pereții casei dvs. cu aceste tablouri de artă excelente acum. Inspirație de artă din viață, lăsați estetica să nu mai fie departe, în viața voastră. Acest afiș de artă în stil unic este una dintre marile opțiuni de cadouri. Calitate de înaltă calitate : Alegeți materiale de înaltă calitate pentru ca această decorare să aibă o textură bună. Inspirație de artă din viață, lăsați estetica să nu mai fie departe, în viața voastră. cu aceste tablouri de artă excelente acum. Dimensiune : Fiecare semn de lemn este de aproximativ 8 inci pe 10 inci. Mai ales pentru familie și prieteni cărora le place arta și unicitatea. Alegeți din diferite teme, permițându -vă să creați cu ușurință un spațiu cald și cu bun gust. Acest afiș de artă în stil unic este una dintre marile opțiuni de cadouri. Inspirație de artă din viață, lăsați estetica să nu mai fie departe, în viața voastră. Alegeți din diferite teme, permițându -vă să creați cu ușurință un spațiu cald și cu bun gust. Calitate de imprimare bună, design frumos, face ca acest semn din lemn să fie potrivit pentru decorarea casei. Decorare atractivă : stil artistic unic, care poate integra bine pictura de artă, spațiul și casa, arătând culori mai atractive. Mai ales pentru familie și prieteni cărora le place arta și unicitatea. Cadouri artistice : arta reflectă gustul personal.

Parametrii produsului

Bunurile similare