.

.

Film de protecție cu ecran privării confidențialității, compatibil cu Acer BW237Q BMIPRX 22.5 Monitor de afișare Anti Spy TPU Guard (Protectoare de sticlă nu temperate)

Film de protecție cu ecran privării confidențialității, compatibil cu Acer BW237Q BMIPRX 22.5 Monitor de afișare Anti Spy TPU

RON 1.33

Accesibilitate
În stoc

Nu afectează senzația subțire, moale, funcționarea și sensibilitatea la atingere. Vă rugăm să ajustați luminozitatea în mod corespunzător în funcție de nevoile personale. Un film de haina auto-vindecătoare, cu reparabilitate excelentă și modelare. Detalii despre produs : 1. Folosind un adeziv siliconic care este ușor de desprins, procesarea fără aer elimină bulele de aer, iar adsorbția se încadrează în mod natural. Probleme care au nevoie de atenție : ① Vă rugăm să nu atingeți suprafața adezivă sau să fiți atinși de alte lucruri. Vă rugăm să fiți atenție că protectorul de ecran este o peliculă de plastic flexibilă, nu sticlă temperată. va fi redusă atunci când acest protector este utilizat. Suprafața are o acoperire cu ulei rezistent la amprentă, astfel încât să o puteți șterge rapid cu o ștergere ușoară.

Parametrii produsului

Bunurile similare