.

.

Piese de 4pcs dovadă- capac de înlocuire: capac de ulcior, Carafes Leak- BPA-inch Papaces Băuturi de băuturi Coperte de băuturi, Rust- Food Seacher Bistro Spuring Kitchen.x.

Piese de 4pcs dovadă- capac de înlocuire: capac de ulcior, Carafes Leak- BPA-inch Papaces Băuturi de băuturi Coperte de băuturi,

RON 2.67

Accesibilitate
În stoc

Capacul de ceai înghețat : Acest capac de filtru practic de ceainic este un cadou minunat pentru prietenii care să bea ceai. - Material : oțel inoxidabil, bambus, silicon - Acest capac de filtru practic de ceainic este un cadou minunat pentru prietenii care să bea ceai. Juice Acest produs este un capac de ulcior făcut cu excelent măiestrie. Puteți cumpăra acest filtru de ceai profesionist și practic la un preț accesibil. Capacul ulciorului de ceai : Capacul ulciorului de apă Acest capac practic de filtru de ceainic este un cadou minunat pentru prietenii care să bea ceai. Capacul de ulcior poate fi folosit pentru suc de fructe, ceainică de flori, ceainic rece. Capace de apă de apă Înlocuire cu apă Pitcher de apă acoperire din sticlă Capace de apă Capace de sticlă capace de sticlă acoperire sticlă de sticlă Plasă de apă Capac sticle pentru sticle pentru sticle de sticlă Capace de capac cu capac cu capac cu capac cu capac cu capac cu capac cu capac de sticlă Bistro în el curat. Suc : înlocuiește capacele originale lipsă sau rupte, concepute pentru ulcioarele de sticlă. Papacele de plută : Acest capac de filtru practic de ceainic este un cadou minunat pentru prietenii care să bea capacele de băuturi pentru ceai.

Parametrii produsului

Bunurile similare