.

.

200 de seturi de elemente de fixare Snap cu instrument, LYNDA Buttoane de prindere metalice de 9,5 mm de 9,5 mm, cu clește de fixare apăsată pentru cusut și meșteșug (3,5 mm înălțime)

200 de seturi de elemente de fixare Snap cu instrument, LYNDA Buttoane de prindere metalice de 9,5 mm de 9,5 mm, cu clește

RON 26.65

Accesibilitate
În stoc

? Calitate extraordinară - toate instantaneele sunt confecționate din cupru de înaltă calitate, ceea ce nu este ușor de ruginit și deformat și are un timp de depozitare lung după utilizare. ? O gamă largă de utilizări - aceste instantanee sunt utilizate pe scară largă pentru cusutul manual și repararea îmbrăcămintei. Îți poate face costumul mai unic!. ? Funcționare simplă - Clesterii noastre de apăsare este ușor de utilizat și o puteți face rapid și ușor, ghidat de instrucțiuni și videoclipuri. ? Depozitare convenabilă - 200 seturi de instantanee și instrumente de montare fixe sunt plasate într -o cutie de depozitare transparentă cu o lunetă detașabilă. Puteți depozita sau transporta în mod convenabil. ? Garanție de satisfacție a clienților - dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să contactați echipa noastră profesională de asistență pentru clienți. Oferim o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și o înlocuire pe viață.

Parametrii produsului

Bunurile similare