.

.

Plată turnată Horv Rulment rotund rotunjitor leneș Susan hardware rotund placă rotundă Accesorii turnante Turnate Accesorii mari tavă Stand bucătărie Tabletop Organizator Silent Silențios pentru decor pentru tort Stand TV (dimensiune:

Plată turnată Horv Rulment rotund rotunjitor leneș Susan hardware rotund placă rotundă Accesorii turnante Turnate Accesorii

RON 2.00

Accesibilitate
În stoc

♦ 【Material și dimensiune】 confecționate din aliaj de aluminiu, această leneșă Susan are un diametru de 450mm/18 "și o grosime de 10mm/0,4" și cântărește 2,5 lbs. Poate fi asociat cu diverse materiale de top, cum ar fi lemn, sticlă sau marmură, pentru a se potrivi cu decorul casei. ♦ 【Rulmenți cu bile netede și anti-alunecare】 Susan leneș prezintă bile de rulment care îi permit să se transforme mai lin. Poate fi asociat cu diverse materiale de top, cum ar fi lemn, sticlă sau marmură, pentru a se potrivi cu decorul casei. Pur și simplu atașați rulmentul turnant la elementul pe care doriți să îl rotiți prin eliminarea articolelor împreună. În schimb, să vă bateți dulapurile de depozitare, să rotiți cu ușurință tăvile pentru a ajunge la ceea ce doriți! Specificații : Nume : Susansize leneș : 20cm, 25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm , 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 100cmshape : Round Function : rotathematerial : Aluminum Alloyuse Scene : Decorarea tortului, tăvi de servire a alimentelor, suport pentru televizor, organizator de rafturi de condimente, reparații electronice, bază de sculptură, depozitare a cămarilor, scaune pivotante, înlocuirea Demage Lazy Susan.Stop ajungând unul peste altul pentru a accesa alimentele! Acest lucru vă va economisi, de asemenea, energie și vă va permite să obțineți mai multe alimente mai repede. Serviciu după vânzare : Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați sau să ne trimiteți un e-mail și vom face tot ce trebuie pentru a vă asigura că sunteți!.♦ 【Material și dimensiune】 confecționate din aliaj de aluminiu, această leneșă Susan are un diametru de 450mm/18 "și o grosime de 10mm/0,4" și cântărește 2,5 lbs. Când veți obține un rulment turnant, va fi foarte ușor să atașați orice doriți la rulmentul cu bile turnate. Rulmenții sigilați sunt lubrifiați cu ulei și este recomandat să le re-lubrifiați în mod regulat pe baza utilizării. ♦ 【【Durabil și versatil】 confecționat din aliaj de aluminiu greoi, această leneșă Susan este atât rezistentă, cât și rezistentă la coroziune. În plus, include plăcuțe non-alunecare, care îl împiedică să alunece pe blaturi.

Parametrii produsului

Bunurile similare