.

.

Success4Sport portabil AA baterie încărcător de călătorie pentru Pantech IM-A820L și re-încărcător de urgență cu lumină LED! [Negru]

Success4Sport portabil AA baterie încărcător de călătorie pentru Pantech IM-A820L și re-încărcător de urgență cu lumină LED!

RON 81.07

Accesibilitate
În stoc

?Specificații : ?Dimensiune : 2. [De încredere!] Un portabil substanțial și disponibil oriunde există baterii AA vă oferă energie atunci când aveți nevoie de ea! Poate încărca majoritatea smartphone - urilor și tabletelor folosind cablul existent sau cablul original, în timp ce este, de asemenea, certificat pentru lucrări de lucru pentru lucrări pentru Pantech IM-a820l.31 inch capacitate baterie AA : 2 AA. Realizăm cele mai elegante și eficiente bănci de energie de pe piață, astfel încât să vă putem ajuta să trăiți o viață fără griji și să o faceți cu stil.(protecție la suprasarcină, protecție la suprasarcină, protecție la scurtcircuit, Protecție la supratemperatură) utilizarea bateriilor 2 AA oferă o capacitate de încărcare de până la 3 Volți, suficientă pentru a reîncărca de obicei cu 15-25% din lucrări pentru durata de viață a bateriei. Mergem chiar mile suplimentare .

Parametrii produsului

Bunurile similare