.

.

Autocolant de fundal acvariu, peșteră subacvatică HD Imprimare tapet de pește pe fundal decorațiuni de fundal PVC Afișat peisaj)

Autocolant de fundal acvariu, peșteră subacvatică HD Imprimare tapet de pește pe fundal decorațiuni de fundal PVC Afișat peisaj)

RON 2.33

Accesibilitate
În stoc

Creați peisajul acvariului perfect într -un singur pas. Material din PVC, imagini HD. Culoare a bright, durabilă și ne-eșuată, impermeabilă, ușor de curățat. Fundalul rezervorului de pește auto -adeziv, ușor de lipit, ușor de îndepărtat. O varietate de dimensiuni sunt disponibile pentru a alege, puteți tăia la forma și dimensiunea dorite în funcție de rezervorul de pește. Pachet inclus : 1 x Materialul de fundal al fundalului de pește : PVC Culoare : ca imaginea arată dimensiunea : orice dimensiune doriți, dacă nu există dimensiuni care se potrivește rezervorului de pește, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj, îl vom face în mod special pentru dvs. Caracteristici : 1. Culori strălucitoare 2. Imagine HD 3. Material durabil 4. Pasta este convenabilă, iar efectul este viu. Notă : 1. Vă rugăm să permiteți eroarea 0-2cm din cauza măsurării manuale. Multumesc pentru intelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate la fel, culoarea articolului afișată în fotografii poate fi ușor diferită de obiectul real. Vă rugăm să luați cel real ca standard. Metoda de instalare : 1. În primul rând, curățați rezervorul de pește pe partea din spate a paharului, apoi pulverizați câteva apă cu detergent lichid pe sticlă uniform sau ștergeți cu cârpă umedă. 2. Scoateți filmul de protecție a suprafeței de fundal și începeți să atașați încet. Dacă apare bule, puteți să -l smulgeți și să pulverizați niște apă la bulă și apoi să o lipiți din nou. 3. După ce ați pus -o, folosiți racletul sau atingerea pentru a verifica dacă există bule de aer. Dacă există bule de aer, puteți utiliza acul pentru a le perfora sau pentru a folosi racletul pentru a le strecura și a le netezi.

Parametrii produsului

Bunurile similare