.

.

Vicii de lemn pentru Workbench Woodwork Kit Kit Oțel 10.5 Wood Workers Mascul Greu Vise Prelucrare din lemn Clemă din metal

Vicii de lemn pentru Workbench Woodwork Kit Kit Oțel 10.5 Wood Workers Mascul Greu Vise Prelucrare din lemn Clemă din metal

RON 85.33

Accesibilitate
În stoc

Sloturi în placa de bază, astfel încât să puteți repara viciul la o masă de lucru sau o masă de mașină Aplicații generale de prindere. Precisia prelucrată a pieselor de turnare cu bare de ghidare perfect aliniate.1oz Color : ca imagini Afișare Afișare Lista : 1 * Rail de prelucrare a lemnului * șurub lung + șurub Cap4 * Șurub scurt + șurub Capnote : 1. Ideal pentru funcționarea din lemn și aplicații generale de prindere. Construiește -ți propria ta masă de prelucrare a lemnului . Woodwork Vise Kit Construiește -ți propriul mese de masă de prelucrare a lemnului. Sloturi în placa de bază, astfel încât să puteți repara viciul pe o masă de lucru sau o masă de mașină. Util pentru prelucrarea lemnului, inginerie și sudare. Vă rugăm să rețineți că noul tip și tipul vechi al acestui produs vor fi trimise la întâmplare și asigurați -vă că nu vă va deranja înainte de a comanda. Vă mulțumim pentru înțelegere. Vice -precizie din lemn de 11 inci turnări prelucrate cu bare de ghidare perfect aliniate.VICE DE LEMN PENTRU BANCHE BUNCH FABIL din oțel de înaltă calitate, anti-coroziune și durabil de utilizat. Sloturi în placa de bază, astfel încât să puteți repara viciul pe o masă de lucru sau o masă de mașină.PRECISIUNE COSTINGS CONTRA CU GUILOR PRECIDENTE cu bare de ghidare perfect aliniate. VICE DE LEMN PENTRU WORKBENCH IDEAL PENTRU MUNCĂTOR DE ÎNCĂRCARE ȘI APLICĂRI GENERALE DE CLAMPING. Sloturi în placa de bază, astfel încât să puteți repara viciul pe o masă de lucru sau o masă de mașină.

Parametrii produsului

Features:
Made of high quality steel, anti-corrosion and durable to use.:
Build your own heavy duty woodworking table vise.:
Ideal for wood working and general clamping applications.:
Precision machined castings with perfectly aligned guide bars.:
Useful for woodworking, engineering and welding. Slots in base plate so you can fix the vice to a work table or machine table.:
Specification:
Material:
Steel
Weight:
10350g/365.1oz
Color:
As pictures shown
Package List:
1 * Woodworking Rail:
6 * Long Screw + Screw Cap:
4 * Short screw + Screw cap:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Bunurile similare