.

.

GEMHUB brazilian turmalina prime dur vindecare cristale 2.15 Ct. Piatră Prețioasă Liberă, Turmalină Roz Pentru Decorarea Casei..

GEMHUB brazilian turmalina prime dur vindecare cristale 2.15 Ct. Piatră Prețioasă Liberă, Turmalină Roz Pentru Decorarea Casei..

RON 2.33

Accesibilitate
În stoc

Violet intens și extrem de atrăgător. GREUTATE - 1,43 CARATE. Calitate-gemologii noștri experți au verificat acest Obsidian negru care a trecut multe teste de bază de calitate și a obținut certificarea pietrei prin care suntem complet siguri de piatră prețioasă de calitate superioară.Piatră prețioasă-piatră prețioasă naturală brută de dimensiuni mici. Pietrele prețioase hidrotermale sunt identice cu pietrele prețioase naturale atunci când vine vorba de proprietățile lor fizice. Piatră prețioasă-piatră prețioasă naturală brută de dimensiuni mici. Arată și se simt la fel și costă o fracțiune din suma pe care o costă omologii lor naturali. Această frumoasă piatră prețioasă vine în 3 nuanțe diferite de verde!. Acesta este al doilea showstopper al nostru și această piatră prețioasă iubește și atenția. Cum a fost creată piatra prețioasă hidrotermală : . Această piatră prețioasă are un aspect elegant elegant și cu siguranță va primi capete de cotitură. Unele pietre prețioase hidrotermale populare includ acvamarin, smarald, rubin, safir și cuarț. Cadou de vindecare-cadou uimitor pentru mare atât pentru începători, cât și pentru colecționari experimentați-arătați-vă dragostea și grija față de persoana iubită! Vino cu certificat de autenticitate cu ghid complet de informații pentru chakra Vindecare. Origine-Brazilia. Piatra prețioasă are mai multe fațete și a fost tăiată și lustruită cu mare grijă pentru a profita la maximum de originile sale hidrotermale. Citrin galben închis, are o culoare galben maroniu intens și refractează lumina foarte eficient. De asemenea, sunt perfecte ca pietre de buzunar, cadouri și multe altele!. Pietrele prețioase hidrotermale sunt realizate prin dizolvarea componentelor chimice necesare într-o soluție de apă supraîncălzită, care este apoi lăsată să se răcească și să cristalizeze. Piatra prețioasă are mai multe fațete și a fost tăiată și lustruită cu mare grijă pentru a profita la maximum de originile sale hidrotermale. Pietrele brute sunt minunate pentru grile, meditație, lucru chakra, vindecare reiki, decoruri de acasă. culoare-așa cum se arată în imagine.

Parametrii produsului

Bunurile similare