.

.

Lpluziyyds DisplayPort pentru adaptorul VGA, DP la VGA Converter Masculin la Cordul Gold-Placat feminin pentru PC, Laptopuri, Afișuri, Monitoare, Proiectoare și multe altele (6 Pachet)

Lpluziyyds DisplayPort pentru adaptorul VGA, DP la VGA Converter Masculin la Cordul Gold-Placat feminin pentru PC, Laptopuri,

RON 2.00

Accesibilitate
În stoc

Aplicații : Conectați Notebook / Desktop cu interfața portului de afișare la HDTV, monitor HD sau proiector HD, etc. cu port de intrare VGA. Este necesar un cablu VGA (vândut separat). Performanță incredibilă : Convertorul de sex feminin Display Port la VGA acceptă rezoluții video până în 1920x1080@60 Hz (1080p Full HD) / 1920x1200; Relieful de tulpină modelat crește durabilitatea cablului. Conectați -vă și jucați perfect pentru a extinde o stație de lucru și a arăta diferite ecrane pe laptopuri și afișaje în modul extins, îmbunătățiți eficiența de lucru și îmbogățiți -vă viața digitală. Compatibilitate largă : DP la VGA Dongle este compatibil cu computerul echipat cu Display Port, PC, Notebook, Ultrabook, HP, Lenovo, Dell, ASUS; Configurați monitorul pentru a oglinda modul pentru a duplica afișarea primară pentru fluxuri video sau jocuri; Configurați monitorul pentru a extinde modul pentru a extinde zona desktop. Aplicații : Conectați Notebook / Desktop cu interfața portului de afișare la HDTV, monitor HD sau proiector HD, etc. cu port de intrare VGA. Este necesar un cablu VGA (vândut separat). Performanță incredibilă : Convertorul de sex feminin Display Port la VGA acceptă rezoluții video până în 1920x1080@60 Hz (1080p Full HD) / 1920x1200; Relieful de tulpină modelat crește durabilitatea cablului. Conectați -vă și jucați perfect pentru a extinde o stație de lucru și a arăta diferite ecrane pe laptopuri și afișaje în modul extins, îmbunătățiți eficiența de lucru și îmbogățiți -vă viața digitală. Compatibilitate largă : DP la VGA Dongle este compatibil cu computerul echipat cu Display Port, PC, Notebook, Ultrabook, HP, Lenovo, Dell, ASUS; Configurați monitorul pentru a oglinda modul pentru a duplica afișarea primară pentru fluxuri video sau jocuri; Configurați monitorul pentru a extinde modul pentru a extinde zona desktop.

Parametrii produsului

Bunurile similare