.

.

Femeie neagră afro -americană cu sclipici argintiu texturat hd pânză de perete poster de imprimare, scânteie pentru femei decor de perete pentru femei, paiting pânză pentru camera de zi dormitor pentru baie decor de casă, 16x24 inch neframed.

Femeie neagră afro -americană cu sclipici argintiu texturat hd pânză de perete poster de imprimare, scânteie pentru femei decor

RON 33.15

Accesibilitate
În stoc

✬ 【Prezentare de înaltă calitate】 Canvas imprimeuri de perete Artă Artă Afro -Americană Americană Canvas Artă de Artă de Perete Decor Poster Decor Decor Poster Artă de perete este 100% NOU, NOU, CALITATE DE ÎNCĂRCARE, DURABILĂ ÎN UTILIZARE ȘI PROTECȚIA MEDIULUI IMPORTAȚIE. Vă rugăm să evitați lumina directă a soarelui direct și pata de ulei. ✬ 【Femei afro -americane pentru pânză de artă de perete decor de perete decor de perete】 - Această pânză afro -americană pentru femei pânză de artă de perete decor de perete, o face potrivită pentru bărbat, cowboy, femei, dormitor de cuplu, creșă, cameră de pulbere, apartament, birou, sală de joacă , cameră de oaspeți, bucătărie, sufragerie, spălătorie, hotel, bar, cafenea, restaurant, sală de gimnastică, cămin, spa, creșă, colecție de masă pentru cabană, curte de grădină, idee de mai sus, etc. Decor mural al gospodăriei. ✬ 【Afro-american-american Canvas Art Art Decor Home Decor Cadou unic】- Femei afro-americane Canvas Wall Art Decor Home Home Decor este o idee excelentă Cadouri drăguțe pentru membrii familiei, prieteni, iubiți, copii, băieți adolescenți, partener de afaceri sau cei care doresc Pentru a lumina camera, de ziua de naștere, de casă, de Crăciun, de Anul Nou, de adunare de familie, petrecere, Ziua Tatălui, Ziua Mamei, Absolvire, Petrecere etc. Definiție Tehnologia de imprimare Giclee, pentru a aduce imagine de culoare strălucitoare și bogată și pixeli HD, pictură populară a pânzei pentru femei, pânză impermeabilă, rezistentă la UV, cu culoare vie și detalii grozave. Gata de agățat : Fiecare panou este deja înfășurat întins pe rame de lemn durabile, cu cârlige stabile pe bara din lemn din spate, ușor de atârnat oricând. ✬ 【【【【【Popoting Popter Poster Poster Art Art Dimensiunea posterului】 : Poze iconice Black Woman Silver Silver Canvas Canvas Print Art Set de imprimare este de 16*24nch (40*60cm , set de 1 imprimeuri de artă), doar imprimeuri cu pânză, încadrate nu sunt incluse nu sunt incluse .

Parametrii produsului

Bunurile similare