.

.

Liguvcy 100pcs nuci de nituri din aluminiu 10-24 UNC nuci de nituri kit de sortiment plat cu cap plat cu filet filetat nuci de nuci

Liguvcy 100pcs nuci de nituri din aluminiu 10-24 UNC nuci de nituri kit de sortiment plat cu cap plat cu filet filetat nuci

RON 3.33

Accesibilitate
În stoc

Dimensiune : Mărimea acestor piuliță de nit este de 10-24 UNC. Material : Nucile de nit sunt confecționate din aliaj de aluminiu, care nu este ușor de corodat și deteriorat și au o durată de viață lungă. Proiectare : găuriți o gaură în funcție de dimensiunea orificiului de instalare a piuliței de nit, introduceți piulița de nit și strângeți piulița de blocare cu instrumentul de nit. Aplicare : Nucile de nit sunt potrivite pentru plăci metalice sau materiale plastice nemetalice, lemn și alte plăci. Produsele includ : kit de nuci de nucă de 100 pc 10-24 UNC. Specificații : Dimensiune : 10-24 UNCFEATURE : -Rivet nucile sunt confecționate din aliaj de aluminiu, grosime uniformă a peretelui, tratare la suprafață, rezistență la coroziune și rezistență ridicată. -LIP EFECTIV. NUMELE RIVET sunt potrivite pentru plăci metalice sau materiale plastice non-metalice, lemn și alte plăci.-grind o gaură în funcție de dimensiunea orificiului de instalare a nucilor de nit, introduceți piulița de nit Instrumentul Rivet.Package include : 1 x 100 pcs Kit de nuci de nit 10-24 UNC.

Parametrii produsului

Size:
10-24 UNC
Features:
-Rivet nuts are made of aluminum alloy, uniform wall thickness, surface treatment, corrosion resistance, and high strength.:
-Rivet nuts are knurled having flat and deep thread, which are easy to fix and anti-slip effective.:
-Rivet nuts are suitable for metal plates or non-metallic plastics, wood, and other plates.:
-Drill a hole according to the size of the rivet nut installation hole, insert the rivet nut, and tighten the locking nut with the rivet tool.:
Package includes:
1 x 100Pcs rivet nuts kit 10-24 UNC:
Bunurile similare