.

.

QDY-set de perii de curățare a coșului de fum, set de curățare a aerisirii conductelor cu tije de nailon 12/15 Kit de curățare a coșului de fum pentru uscător de șemineu aerisire conductă de canalizare hota de fum, 410 mm,15 tije

QDY-set de perii de curățare a coșului de fum, set de curățare a aerisirii conductelor cu tije de nailon 12/15 Kit de curățare

RON 3.00

Accesibilitate
În stoc

- Nu va zgâria suprafața interioară a țevii.Pachetul include-inclusiv 12/15 tije flexibile + 1 cap de perie + 1 x perie lungă + 1 x Adaptor mandrină + 1 X cheie mică. Puternic și eficient-puternic și eficient : perii cu putere puternică de curățare vă pot ajuta să eliminați cele mai rebele depozite din coșul de fum sau șemineu. De asemenea, vă ajută să evitați reparațiile costisitoare din cauza acumulării de murdărie sau a incendiilor accidentale. Încă vă întrebați cum să curățați coșurile de fum și țevile de coș? Atunci încearcă să ștergi coșurile. Un adaptor de foraj poate fi folosit pentru a conecta tije cu burghiu electric, cu ajutorul forței de rotație mare, perii pot elimina chiar și cele mai încăpățânate construi în interiorul aerisire uscător. În funcție de selecția efectivă a lungimii corespunzătoare a stâlpului, coșul de fum poate fi curățat eficient de jos în sus.

Parametrii produsului

Material:
Nylon
Size:
Nylon rod length is about
410mm/16.14inch, 610mm/24inch:
ღ Packing List:
1 x Brush Head:
1 x (410mm/610mm) 12/15 Rods:
1 x Long Brush:
1 x Chuck Adapter:
1 x Small Wrench:
ღ Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods, it will occur 1-3 cm deviation about the items, please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight, the picture may not reflect the actual color of the item, really thank you for your kind understanding! :
Bunurile similare