.

.

Dxmrwj coș de rufe murdare coș de rufe pliabil grilă de uz casnic depozitare haine de mare capacitate baie finisare coș de depozitare sac )

Dxmrwj coș de rufe murdare coș de rufe pliabil grilă de uz casnic depozitare haine de mare capacitate baie finisare coș de

RON 3.33

Accesibilitate
În stoc

Capacitate mare, poate stoca haine murdare, indiferent cât de mult vă este frică de. Design grilă cu patru fețe design grilă, ușor de respirat. Design mâner, design mâner față-verso, ușor de transportat. materiale, flexibile și durabile, design de plasă, permeabilitate bună la aer. Suportul tridimensional al cadrului este utilizat în jurul acestuia, care este ușor de pliat în mod repetat. Descrieți : capacitate mare, puteți stoca haine murdare, indiferent cât de mult vă este frică.Design grilă cu patru fețe design grilă, ușor de respirat.Design mâner, design mâner față-verso, ușor de transportat.materiale, flexibile și durabile, design de plasă, permeabilitate bună la aer.Suportul tridimensional al cadrului este utilizat în jurul acestuia, care este ușor de pliat în mod repetat.CAIETUL DE SARCINI : Material : PA+PEFeature : cu mânere,de unică folosință,Folding Use : Sundries Style : Pachetul include : 1*coș de Rufe1. Datorită iluminării și ecranului diferite, culoarea articolului poate fi ușor diferită de imagine.2. S-ar putea să existe o abatere de 2-3 cm din cauza măsurării manuale, vă rugăm să vă asigurați că nu vă deranjează înainte de a licita.Coș Organizator De Jucării.

Parametrii produsului

Material:
PA+PE
Feature:
With Handles,Disposable,Folding
Use:
Sundries
Style:
The package includes:
1*Laundry basket:
1. Due to different lighting and screen , the color of the item may be slightly different from the picture.:
2. There may be a 2-3 cm deviation due to manual measurement, please make sure you don't mind before bidding.:
Toy Organizer Basket :
Bunurile similare