.

.

4 pachete Mâneci de cafea glazurate reutilizabile - mânecă izolatoare pentru băuturi reci, suport pentru ceașcă de neopren pentru cafea Starbucks, cafea Dunkin , se potrivește 16 - 32 oz căni de cafea (Model de elefant gri)

4 pachete Mâneci de cafea glazurate reutilizabile - mânecă izolatoare pentru băuturi reci, suport pentru ceașcă de neopren

RON 86.40

Accesibilitate
În stoc

a condensat etc. Este ușor de curățat, pur și simplu aruncându -l în mașina de spălat sau clătindu -l în chiuvetă. 【Material durabil】 : mânecile de cafea izolate de neopren păstrează -ți băuturile răcoroase, aceste mâneci de cafea pentru băuturi sunt confecționate cu densitate ridicată, neopren de 4 mm de 4 mm, astfel încât mânecile de băutură să -ți păstreze băuturile reci mai mult timp pentru a rămâne răcoros. Oferim seturi de cafea glazurată cu 4 capacități la rece. 【Reutilizabil și lavabil】 : Mânecile noastre de băutură izolate sunt durabile și reutilizabile pentru a reduce deșeurile, sunt o alternativă excelentă la șervețele de unică folosință, prosoape de hârtie și mâneci de ceașcă și sunt lavabile pentru mașini. Reduce condensul; Menține mâinile uscate; strângere fără alunecare și senzație confortabilă; reutilizabil.3 înălțime inci 22-24 oz Dimensiune : 2,5 lățime inferioară * 5,5 înălțime inci 26-28oz Dimensiune : 2,5 lățime inferioară * 6,3 înălțime inch 32 oz dimensiune : 2,5 lățime inferioară * 7,5 înălțime inci de înaltă densitate mare Mâneca de cafea izolată din neopren îți păstrează băuturile răcoroase. fără să vă faceți griji pentru cât de repede se topește. 【Material durabil】 : mânecile de cafea izolate de neopren păstrează -ți băuturile răcoroase, aceste mâneci de cafea pentru băuturi sunt confecționate cu densitate ridicată, neopren de 4 mm de 4 mm, astfel încât mânecile de băutură să -ți păstreze băuturile reci mai mult timp pentru a rămâne răcoros. 【Utilizări pe scară largă】 : Mânecile flexibile pentru ceașcă se întind pentru a se potrivi diferitelor tipuri de cani de cafea înghețată, sunt de asemenea excelente pentru a fi utilizate cu pahare, sticle de apă și conserve de băuturi răcoritoare, perfecte pentru petreceri de ziua de naștere, petreceri de tăiere a gazon , petreceri tematice, petreceri de Crăciun, etc.【Ce obțineți】 : Pachetul include 4 bucăți de cafea de neopren în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu 16 oz - 32oz, cantitate suficientă pentru a vă satisface fiecare nevoie și, de asemenea, un cadou ideal pentru prieteni, colegi și familie.

Parametrii produsului

Bunurile similare