.

.

Froazie Hazek Net Playground Siguranță Net Copii Siguranță Net Decorative Net Climbing Net Cipe Frânghie Net Stair Gard Net Plafon Net Partiție Photo Wall Haine Net (6mm , 10cm)

Froazie Hazek Net Playground Siguranță Net Copii Siguranță Net Decorative Net Climbing Net Cipe Frânghie Net Stair Gard Net

RON 1.67

Accesibilitate
În stoc

Măsuri de prevenire : Uleiul de tungsten va fi tratat în procesul de fabricație pentru a împiedica animalele să muște oamenii. În același timp, poate spori duritatea frânghiei de cânepă, astfel încât va avea o ușoară aromă de ulei. Vă puteți usca după ce ați primit produsul timp de 1-2 zile Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să trimiteți un e-mail pentru a ne contacta, vă vom oferi un răspuns satisfăcător de răspuns la siguranță 1. În același timp, poate spori duritatea frânghiei de cânepă, astfel încât va avea o ușoară aromă de ulei. Este o cotă multi -țesut, care este rezistentă și rezistentă la uzură, ceea ce face rețeaua de frânghii mai durabilă. Pentru uz în aer liber, nu este recomandat să eliminați mirosul de ulei. Suprafața netă are o rezistență puternică. Produsul va produce unele arome în timpul producției și transportului. Păstrează culoarea originală a frânghiei de cânepă, presiunea uniformă și nu este ușor de căzut. Suprafața netă are o rezistență puternică. Pe baza pericolelor de siguranță cauzate de diverși factori externi sau umani, judecați rețeaua de securitate pentru a proteja securitatea. Material net de frânghie : plasa de siguranță a alpinismului este compusă din frânghii de iute de înaltă calitate. Decorația interioară sau exterioară net : Indoor poate fi utilizat pentru bar, decorare retro a cafenelei, rețea de tavan, rețea de pereți foto, rețea de haine, partiție interioară; În aer liber poate fi utilizat pentru grădiniță, parcuri de distracții, instalații publice, garduri de peisaj, protecție împotriva podurilor suspendate, frânghii, parcuri cu temă de funii, rețeaua de case de copaci. Rețeaua de protecție a securității : Rețeaua de siguranță este potrivită pentru balcon, scări, coridoare, curți, școli, gimnaziu, locuri de joacă și cluburi sportive, ceea ce poate împiedica să cadă obiecte și să asigure siguranța animalelor de companie și a copiilor.

Parametrii produsului

Bunurile similare