.

.

5,94lb masturbator masculin masturbator păpușă și jucării sexuale 3d pentru bărbați buzunar păsărică fund pentru bărbați, care s-au înconjurat torsul feminin de șold vagin anal jucărie sex.

5,94lb masturbator masculin masturbator păpușă și jucării sexuale 3d pentru bărbați buzunar păsărică fund pentru bărbați, care

RON 1.67

Accesibilitate
În stoc

【DOLIUNEA SEX DISPOZITIVĂ Adulți】 Aceste păpuși sexy cântărește 5,94lb și măsoară 8,27 inch, ceea ce este un șold redus de tors, ușor de reținut. Tu în cel mai profund orificiu uterin, te va suga strâns și te -a făcut greu să o lași! Simțind o experiență mângâietoare oriunde te duc călătoriile tale. 【Masturbator masculin 3d】 3d Liftelike Texture Masturbator masculin, vagin unic și canal anal pentru a adăuga puterea de aspirație, bărbații cu jucării sexuale vin cu două intrări duble irezistibile pentru o plăcere uimitoare, puteți simți etanșeitatea când degetul dvs. este încet, indiferent dacă sunteți „În dispoziția sexului anal sau a stilului vaginal, păpușa de jucărie sexuală este gata și dispusă să te plăcească. 【Material de păpușă sexuală masturbator】 Această jucărie sexuală pentru bărbați este un masturbator vaginal și anal realist. Este confecționat din cel mai moale material TPE, mterial moale și sigur, asigurați-vă că utilizați o mulțime de lubrifiant preferat (pe bază de apă este cea mai bună alegere) Pentru cel mai bun rezultat, când fratele tău se mișcă înainte și înapoi pentru a stimula nervii de pe piele, sentiment prea minunat!. 【Curățați și întrețineți】 Acest fund de păsărică de buzunar este ușor de utilizat și curățat, pur și simplu rulați ceva apă prin găuri, scuturând sau stoarceți apa din interiorul păpușii. Uscă -te cu grijă cu o cârpă moale, apoi se usucă cu aer și presărați pulbere de talc pe suprafață pentru a împiedica pielea să devină lipicioasă și să faciliteze următoarea utilizare. 【Ambalaje și vânzări după vânzări】 Vă mulțumim că ați vizitat Qoyulife Sex Jucării pentru bărbați, nu este nevoie să vă faceți griji pentru că confidențialitatea dvs. este compromisă, oferim cutii sigilate fără etichete sau text sensibile și menținem un serviciu online de 24 de ore.

Parametrii produsului

Bunurile similare