.

.

Costum Aniac Pet Costum drăguț de iepure de iepure moale Vest tricou confortabil pentru cățeluș de pisoi Chihuahua și animale mici)

Costum Aniac Pet Costum drăguț de iepure de iepure moale Vest tricou confortabil pentru cățeluș de pisoi Chihuahua și animale

RON 10.65

Accesibilitate
În stoc

Mărimea 2s : circumferința gâtului /8,6 inch; Circumferință toracică/10,6 inch; circumferință din spate/ 6,7 inch, potrivită pentru rase mici, cum ar fi iepuri, pisoi, mini câine, cobai adult, dihor, veverițe și animal de dimensiuni similare. Fabricat din fleece moale, respirabil și confortabil, lavabil pentru mașină. Modelul drăguț de căpșuni face ca animalul tău să arate mai minunat, excelent pentru uzura zilnică, ziua de naștere, nunta și diverse ocazii. Materialul moale nu va răni pielea animalului dvs. de companie, iar designul elastic este ușor de pus și de decolat. Pachet : 1*vestă+1*marcaj aniac. Mărimea 2s : circumferința gâtului /8,6 inch; Circumferință toracică/10,6 inch; circumferință din spate/ 6,7 inch, potrivită pentru rase mici, cum ar fi iepuri, pisoi, mini câine, cobai adult, dihor, veverițe și animal de dimensiuni similare. Fabricat din fleece moale, respirabil și confortabil, lavabil pentru mașină. Modelul drăguț de căpșuni face ca animalul tău să arate mai minunat, excelent pentru uzura zilnică, ziua de naștere, nunta și diverse ocazii. Materialul moale nu va răni pielea animalului dvs. de companie, iar designul elastic este ușor de pus și de decolat. Pachet : 1*vestă+1*marcaj aniac. Căutați o ținută drăguță pentru micile tale animale de companie?. Vino magazinul nostru, diverse culori și stil diferit pentru opțiunea dvs., în plus moale și confortabil, special produs pentru animale de companie mici, cum ar fi iepurele pisică guinea porc hamster cățeluș de diplom de iepuraș pisoi de iepuraș pisoi mic și alte animale de dimensiuni similare. 1. Modelul de căpșuni dulci cu decorul frunzelor verzi vă face animalul de companie mai atractiv, iar culoarea strălucitoare este ușor de găsit. 2. Materialul prietenos cu pielea oferă o experiență de purtare bună și nu a impact asupra mișcării animalelor de companie. 3. Su -ul pentru toate ocazia a inclus interior/exterior și tot sezonul.

Parametrii produsului

Bunurile similare