.

.

Cabluri de bungee scurte MJMP cu cârlig, mini curele de bungee, mici bungee, se aplică la camping, camioane, bărci terasă care se strecoară greu fixată sau agățată.

Cabluri de bungee scurte MJMP cu cârlig, mini curele de bungee, mici bungee, se aplică la camping, camioane, bărci terasă care

RON 13.99

Accesibilitate
În stoc

【Dimensiune】 : Lungime totală-6,5 inci (cârlig și frânghie) .Rope grosime-1/4 inci.CHOOK Lungime-2.2 inci.CHOOK Lățime-4/5 inci. 【Material】 : frânghia de bungee este confecționată din fir natural de latex, iar cârligul este confecționat din bare de oțel gros de 2 mm, bare de oțel de protecție de suprafață. 【Proiectare practică】 : Cârligul și frânghia pot fi separate. Sfatul de cârlig nu va zgâria obiectele. Mark dând o vizibilitate mai mare în noapte. 【Combinabil】 : Două cabluri de ieșire pot fi înnodate și extinse și devin cârlige duble în același timp, ceea ce face mai ușor legarea și remedierea. Combinați -vă în funcție de nevoile dvs. de a vă satisface nevoile. 【Aplicație largă】 : Poate fi folosită pentru călătorii de vânătoare de drumeție în casă sau în aer liber. Carcar, barcă, moto, bicicletă, cărucior, cort, nuanță de soare și multe altele, transportul obiectelor fixe cu apă. MJMP 6.5 "10 PC -uri Cârlige de cabluri scurte. Poate fi utilizat pentru viață, muncă și călătorie (transport, blocaj, spânzurare, fixare și multe altele.) Poate fi combinat, rezolvă diferite nevoi de utilizare. Proiecte practice și materiale de calitate, îl fac în continuare capabil să lucreze în condiții dure. MJMP Corduri scurte de bungee conectează -ți (transportul, legarea, agățarea, fixarea și multe altele) bun ajutor!.

Parametrii produsului

Bunurile similare