.

.

Instrument ZkTool Strut Preauther, 4,5 × 6.5mmsuspension Stuet Socket Tool Strut Knuckles Remover Sock Absorber RAM DEMERANTLE SCURTUL COMPATIBIL CU AUDI VW, COMPATIBIL LAUDI, VW, BMW, MINI, FORD.

Instrument ZkTool Strut Preauther, 4,5 × 6.5mmsuspension Stuet Socket Tool Strut Knuckles Remover Sock Absorber RAM DEMERANTLE

RON 2.33

Accesibilitate
În stoc

NU DUSE ANIUNEA : Nu mai este nevoie să vă lăsați din nou ciocanul departe la un genunchi dacă aveți acest instrument, eliminând eventualele deteriorări potențiale la unitatea de direcție. Și foarte ușor să o eliminați din poziția de răspândire , facilitează îndepărtarea suspensiei. Utilizați priză de distribuitor de conectare la clichet de 1/2 ". NU DUSE ANIUNEA : Nu mai este nevoie să vă lăsați din nou ciocanul departe la un genunchi dacă aveți acest instrument, eliminând eventualele deteriorări potențiale la unitatea de direcție.Trebuie să aveți un instrument pentru a elimina strutul : este rapid și ușor de îndepărtat și înlocuit unitatea de structură din puntea din față Utilizați această priză, atunci când este înlocuită șuruburile sau șocurile. Instrument de oțel, un material utilizat în instrumente premium și cunoscut pentru duritatea extremă, această priză de răspândire nu va produce sub aplicații de cuplu ridicate, duritate ridicată și foarte puternică și oferim o garanție pe viață, vom înlocui sau restitui, dacă priza noastră de suspensie a suspensiei noastre de suspensie au orice problemă de calitate. Durabil : de înaltă calitate - realizat din oțelul S2 HARDEND S2, un material utilizat în instrumente premium și cunoscut pentru duritatea extremă, această priză de distribuitor nu va produce sub aplicații de cuplu ridicate, duritate ridicată și foarte puternică și oferim noi Garanție pe viață, vom înlocui sau rambursăm, dacă priza noastră de suspensie are vreo problemă de calitate. Ușor de utilizat : cu acest distribuitor, alunecă ușor în loc și ține fără efort articulația, astfel încât să poți îndepărta vechea structură și să -l aprind pe cel nou chiar în imediat, fără nicio luptă. Și foarte ușor să -l elimini din poziția de răspândire, face ca îndepărtarea suspensiei să fie mult mai ușoară. priză, deci acest kit se potrivește cu multe mașini, se potrivește VW Golf IV, compatibil cu Audi, compatibil cu Ford, compatibil cu BMW, compatibil cu Citroen, compatibil cu skoda, scaun, renault, peugeot etc. Instrument de oțel, un material utilizat în instrumente premium și cunoscut pentru duritatea extremă, această priză de răspândire nu va produce sub aplicații de cuplu ridicate, duritate ridicată și foarte puternică și oferim o garanție pe viață, vom înlocui sau restitui, dacă priza noastră de suspensie a suspensiei noastre de suspensie au orice problemă de calitate.

Parametrii produsului

Bunurile similare