.

.

Dgzzi biliard piscină snooker biliard masă de biliard kelly piscină de shaker cu roșu și alb mazăre roșie

Dgzzi biliard piscină snooker biliard masă de biliard kelly piscină de shaker cu roșu și alb mazăre roșie

RON 11.99

Accesibilitate
În stoc

Fabricat din materiale plastice refractare de înaltă calitate, rezistente la uzură, ușor de curățat și durabil. Există 16 zaruri digitale de biliard, cu o minge de cap pentru sticla Biliard Dice, ceea ce te va face să te distrezi. Este un bun ajutor pentru începătorii de biliard conștienți de buget. Jucătorii pot folosi acest set de instrumente pentru a stabili în mod liber regulile de joc ale accesoriilor de biliard, crescând dificultatea și interesul biliardului. Funcționare simplă, ușor de utilizat, simplă și ușor de jucat, este o alegere ideală pentru iubitorii de biliard. Acest set de accesorii de biliard este utilizat pe scară largă în kelly, mazăre, piscină de pastile, etc. Specificații : Numele produsului : Specificația sticlei de zaruri de mazăre : Plastic Culoare : Greutate roșie : 80g/set Dice Dimensiune flacon : 165x75mm/6.5x3inch Ambalare include : Color Billiard Color Set de sticle de culoare Creșteți dificultatea și distracția de biliard. [Material durabil] Utilizarea de materiale refractare de înaltă calitate, rezistente la uzură, ușor de curățat și durabil. [Gamă largă de aplicații] Biliard Shaker este utilizat pentru a juca minge, mazăre, iaz de pastile etc., metoda de joc este simplă și convenabilă. [Gameplay -ul distractiv] vine cu o minge de balansare, astfel încât să te distrezi. Acesta este un mare ajutor pentru începătorii de biliard conștienți de buget.

Parametrii produsului

Product name:
pea dice bottle
Specification:
Plastic
color:
red
Weight:
80g/set
Dice bottle size:
165x75mm/6.5x3inch
Packing includes:
billiard color boy + color bottle set *1pcs
Features:
[Increase the difficulty] Players can freely set the game rules of billiard accessories. Increase the difficulty and fun of billiards.:
[Durable material] The use of high-quality refractory materials, wear-resistant, easy to clean, and durable.:
[Wide range of application] Billiards shaker is used for playing ball, peas, pill pond, etc., the playing method is simple and convenient.:
[Fun gameplay] Comes with a rocker cue ball, so you can have fun. This is a great help for the budget-conscious billiard beginners. :
Bunurile similare