.

.

30x25cm Mini acril Clapper bord, Director scena Film editare Prop acțiune bord cu Whiteboard stilou pentru trage recuzita / publicitate / acasă)

30x25cm Mini acril Clapper bord, Director scena Film editare Prop acțiune bord cu Whiteboard stilou pentru trage recuzita /

RON 25.73

Accesibilitate
În stoc

Material : Acril. clapa este fabricată din materiale organice, sunetul este clar și nu este ușor de rupt. Clapa are un magnet încorporat, astfel încât atunci când bateți din palme, Acesta este combinat și sunetul este clar. Caracteristici pentru modelul de comandă puteți scrie pe el cu cretă ușor de șters. Clapeta regizorului poate fi utilizată pentru marcarea scenei în fotografia profesională de film sau în producția de videoclipuri scurte mici. Cel mai bun cadou pentru iubitorii de film. Film film clap board poate fi folosit ca o alegere bună pentru suveniruri de film, indiferent dacă sunteți un iubitor de film sau un cineast Amator. Compatibilitate pe scară largă. foarte potrivit pentru jocuri de rol, editare, producție video, role de film, fotografie de cameră etc. Perfect pentru petreceri de ziua copiilor, evenimente speciale, școli, evenimente corporative, spectacole de premiere, expoziții comerciale, festivaluri, Gale, strângeri de fonduri. Caracteristică : 1. Cheia este realizată din material acrilic organic, sună clar și clar, nu este ușor de rupt. 2. Magnet încorporat în centrul clapetei, sunet mai profesionist, mai puternic. 3. Poate fi scris cu markere de tablă albă, markere pe bază de apă sau cretă, simplu și practic, ușor de văzut, lemn dur pentru clapperboard, are o voce tare și clară, indiferent dacă sunt iubitori de film sau cineaști amatori, o alegere excelentă pentru amintirile de film. 4. Clapeta oferă un decor perfect / prop pentru petrecere, poate scrie cu cretă și ușor de șters. 5. Foarte potrivit pentru jocuri de rol, editare, realizare video, film cinematografic, fotografie de cameră etc specificație : Stare : 100% nou tip de articol : clapă Material : acrilic culoare opțională : tablă albă cu dungi galbene (PAV1 YWE2), tablă albă cu dungi colorate (PAV1 CWE2) Cantitate : 1 bucată greutate aproximativă 510g Dimensiune : aprox. 30 x 25 cm / 11,81 X 9,84 inch Lista de pachete : 1 x clapă.

Parametrii produsului

Condition:
100% Brand New Item Type
Material:
Acrylic Optional Color
Quantity:
1 PIECE
approximate weight 510g Size:
Approx. 30 x 25 cm / 11.81 x 9.84 inch Package List
1 x flap :
Bunurile similare