.

.

Măști de față negre 3D pentru adulți filtru de polipropilenă încorporat reutilizabil 4 straturi / 2 pachete / buclă reglabilă pentru urechi/ sârmă pentru nas / lavabilă / Canada / adult / bumbac.

Măști de față negre 3D pentru adulți filtru de polipropilenă încorporat reutilizabil 4 straturi / 2 pachete / buclă reglabilă

RON 3.00

Accesibilitate
În stoc

100% bumbac. Închiderea buclei urechii. DESIGN 3 D-4 straturi : firul de nas încorporat poate susține perfect masca respirabilă. Această mască este concepută pentru a reduce spațiul dintre nas și față. Masca 3 D tailored are mai mult spațiu de respirație, o mai bună respirabilitate și împachetare. Filtru încorporat din polipropilenă : la cererea populară, introducem măști de față din bumbac-bumbac-polipropilenă-bumbac. Țesătura din polipropilenă este încorporată în mască, acționând ca filtru. Polipropilena are o proprietate de filtrare mult mai mare decât un filtru de bumbac. Folosim un filtru de polipropilenă lavabil și îl puteți folosi mai mult timp. Buclă elastică reglabilă pentru urechi : frânghia de mască este elastică și reglabilă. Masca este foarte confortabilă de purtat și nu pune presiune pe urechi. Catarama flexibilă poate regla masca de la 4 inci la 5 inci. Este posibil să aveți o față mare, o față standard sau o față mică, nu contează, puteți regla masca pentru a se potrivi feței. Sârmă de nas încorporată : de obicei, un design 3 D nu necesită un fir de nas. Dar, datorită cererii populare, introducem un fir de nas și ajută masca să se potrivească perfect și, de asemenea, reduce problema antifog cu ochelarii. Buzunar filtru : încă nu sunteți mulțumit de sistemul de filtrare? nu-ți face griji, te-am acoperit! Această mască are un buzunar de filtru încorporat pentru a introduce un filtru PM2.5 (filtrele nu sunt incluse în pachet). IDEAL pentru orice ocazie : stratul exterior este bumbac negru premium de înaltă calitate și vă oferă multă încredere. Această mască poate fi purtată atât în interior, cât și în exterior, care vă va îngriji fața, vă va ține departe de praf, particule inhalabile, picături și ceață etc. Îl poți purta la birou, stradă, mall, supermarket și așa mai departe. Sfaturi de spălare : se recomandă spălarea măștilor cu mâna, spălarea cu apă rece sau apă caldă și uscarea la aer sau agățarea la uscare. Apăsați fierul cu o setare scăzută pentru a scăpa de riduri.

Parametrii produsului

Bunurile similare