.

.

Patriots din aluminiu de tin Sign Cel mai mare loc de pe Pământ Olanda Round Metal Tin Sign Colorat Art Artă de perete Poster Placă Sign Olanda Sign Decor pentru birou Coffee Coffee Shop 12in

Patriots din aluminiu de tin Sign Cel mai mare loc de pe Pământ Olanda Round Metal Tin Sign Colorat Art Artă de perete Poster

RON 2.33

Accesibilitate
În stoc

Decorare rafinată : poate fi folosit ca semn de avertizare, decorare la domiciliu. Specificații : Metarial : aluminiu. Cadou perfect : i -ai putea oferi prietenilor și familiei tale ca colecție sau cadou, este un cadou perfect. Semnele metalice interioare sau exterioare sunt cadouri minunate pentru zilele de naștere, Ziua Tatălui, Crăciunul aniversar și o surpriză pentru fiul, soțul sau tatăl tău. Aluminiu de înaltă calitate : Acest semn este de 12x12in, format din aluminiu robust și puternic. Serviciu gânditor : Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e -mail, vă vom răspunde în termen de 24 de ore și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare. Serviciu gânditor : Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e -mail, vă vom răspunde în termen de 24 de ore și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare. Este un decor distractiv și atractiv pentru casa, cafenea, bucătărie, club, birou, bar, restaurant, dormitor, grotă sau garaj!. Este potrivit pentru săli de jocuri, cafenele, cămine, familii, camere de biliard, hoteluri, cluburi și alte locuri pentru a crea o atmosferă simplă și elegantă. Cadou perfect : i -ai putea oferi prietenilor și familiei tale ca colecție sau cadou, este un cadou perfect. Instalare ușoară : Toate semnele vin cu găuri de montare pre-perforate pentru o montare ușoară pe stâlpi din lemn, garduri de legătură cu lanț, pereți de cameră, stâlpi și porți. Puteți alege modelul preferat în magazinul nostru. Adevărata calitate bogată a culorii pentru vibrația de neegalat, reproducerea culorilor și o calitate extrem de detaliată a imaginii. Notice : Acest semn nu include șuruburi, unghii, legături cu zip adezivi din spumă și alte accesorii.

Parametrii produsului

Metarial:
Aluminum.
Waterproof:
Yes
Dustproof:
Yes
Easy Mounting:
Easy Mounting
Color:
As the pictures shown. True Rich Color quality for unmatched vibrancy, color reproduction and extremely detailed image quality.
Makes a Perfect Gift:
These funny, retro and fashionable signs are perfect gift to give for almost any occasion. It is suitable for game rooms, cafes, dormitories, families, billiards rooms, hotels, clubs and other places to create a simple and stylish atmosphere. Indoor or outdoor metal signs are great gifts for birthdays, father's day, anniversary Christmas, and a surprise for your son, husband or dad.
Notice:
This sign does not included screws, nails, zip ties foam adhesives and other accessories. :
Bunurile similare