.

.

Suportul de prosop de hârtie din lemn QFFL cu o bază de lemn grea, distribuitor de prosop de hârtie în picioare, pentru baie pentru dulap de bucătărie

Suportul de prosop de hârtie din lemn QFFL cu o bază de lemn grea, distribuitor de prosop de hârtie în picioare, pentru baie

RON 3.33

Accesibilitate
În stoc

Sequible pentru aproape orice rulou - prosop de hârtie de bucătărie, țesuturi de prosoape de hârtie de baie, rulou de bucătărie, etc. Soluția finală pentru depozitarea prosopului de hârtie accesibil pe masă. Baza este căptușită cu căptușeală anti-alunecare pentru a împiedica suportul de toaletă să se deplaseze din loc., păstrându -ți foarte mult casa curată și ordonată. Designul clasic al lemnului natural adaugă, de asemenea, o notă de natură casei tale și se potrivește cu ușurință cu orice decor contemporan sau modern. De asemenea, puteți utiliza acest suport de prosop de hârtie pentru a pune rulouri de prosop de hârtie, rola de cârpă de bucătărie, film conservant etc. 【Anti-alunecare】 Baza circulară nu se înclină sau nu se înclină, ceea ce face ușor să scoți un rulou de hârtie igienică atunci când ai nevoie. 【Material de înaltă calitate】 Acest suport de prosop de hârtie este confecționat din lemn natural, robust și durabil pentru ultima oară. 【Anti-alunecare】 Baza circulară nu se înclină sau nu se înclină, ceea ce face ușor să scoți un rulou de hârtie igienică atunci când ai nevoie. 【Design elegant】 Acest suport de prosoape de hârtie independente arată foarte elegant și modern, indiferent unde îl păstrați. Specificare : Nume : hârtie igienică Holdermaterial : Wood Applicable Prosop de hârtie : Roll Pârtize : 18*18*31. De la răsturnare, faceți -l să rămână ferm în loc., păstrându -ți foarte mult casa curată și ordonată. 【Design elegant】 Acest suport de prosoape de hârtie independente arată foarte elegant și modern, indiferent unde îl păstrați. 【Material de înaltă calitate】 Acest suport de prosop de hârtie este confecționat din lemn natural, robust și durabil pentru ultima oară. 【Rack de prosop de hârtie cu dimensiuni perfecte】 Dimensiunea perfectă poate fi utilizată pentru a instala orice hârtie de rulare standard, de 12 centimetri lungime și 7 inci lățime poate suporta cu ușurință prosoape de hârtie. 【Ocazii versatile Stand de suport pentru prosop de hârtie】 Blatul de suport pentru prosop de hârtie este potrivit pentru bucătărie, baie, cameră utilitară, cămară, spălătorie, toaletă etc.

Parametrii produsului

Name:
Toilet Paper Holder
Material:
Wood
Applicable paper towel:
roll paper
Size:
18*18*31.5cm/7*7*12inch
Package content:
Toilet Paper Stand (not including other things)
If you are confused about the quality of the product or have any other questions, you can email us and we will be happy to solve the problem for you.:
Note:
The tissue storage rack needs to be assembled before hand. Logs may have different textures and different shades due to their natural properties. These are all natural phenomena and are inevitable, so please be careful when shooting.
Bunurile similare