.

.

Suyep HS-30J Ratcheting Wire Crimpping Instrumente PLIER pentru terminale izolate și conectori cu fundul, stil european, 9 ”

Suyep HS-30J Ratcheting Wire Crimpping Instrumente PLIER pentru terminale izolate și conectori cu fundul, stil european, 9

RON 0.33

Accesibilitate
În stoc

Ajustare exactă înainte de livrarea ex. Componentele instrumentelor de sertizare a clichetului sunt confecționate din oțel special. Datorită celei mai bune poziții de înțelegere a mânerului, striații ușoare și compacte și designul mânerului asigură un efect perfect de sertizare. Seturi precise de crimre de sertizare și blocare integrală cu mecanismul de eliberare de sine asigură efectul de sertizare de înaltă calitate după sertizare în mod repetat. Ajustare exactă înainte de livrarea ex. Componentele instrumentelor de sertizare a clichetului sunt confecționate din oțel special. Datorită celei mai bune poziții de înțelegere a mânerului, striații ușoare și compacte și designul mânerului asigură un efect perfect de sertizare. Seturi precise de crimre de sertizare și blocare integrală cu mecanismul de eliberare de sine asigură efectul de sertizare de înaltă calitate după sertizare în mod repetat. Specificații : Gama de aplicații : Pentru terminalele izolate Capacitate : 1,0-1,5 1,1-2,5 2,6-6,0 mm² AWG : 17-10 AWG Lungime : 230 mm Greutate : 0,6 kg.

Parametrii produsului

Bunurile similare