.

.

CCBUY 12 bucăți de pensule de machiaj din lemn negru

CCBUY 12 bucăți de pensule de machiaj din lemn negru

RON 206.40

Accesibilitate
În stoc

Convenabil de depozitat și transportat, ideal pentru călătorii. Adăugați culori proaspete pe față. Setul de perii de machiaj include toate umbrele pentru ochi, eyeliner, sprâncenele, fundația, fardul, fundația și buzele. Vă ajută să vă alcătuiți părul sau fața. Este potrivit pentru tot felul de machiaj și piele și poate aduce experiențe diferite. Ca cadou pentru tine/familie/prieteni. Convenabil de depozitat și transportat, ideal pentru culori proaspete de călătorie pentru setul de perii de machiaj Facethe include toate umbrele pentru ochi, eyeliner, sprâncene, fundație, fard, fundație și buze. Vă ajută să vă alcătuiți părul sau fața. Este potrivit pentru tot felul de machiaj și piele și poate aduce experiențe diferite. Ca un cadou pentru dvs./familie/prieteni. Material de perie : Material artificial din fibră de pe perie : Manevre din lemn specificarea mânerului periei : Specificația lungimii lungi a rodului : 5 Cmoverall Lungime Specificație : 17 CMAPPLIABLE POPULARE : General Package include : 1 * Perie de machiaj (excluzând alte elemente) Note : Culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine datorită setărilor de iluminare și ecran diferite. Mărimea produsului va avea o eroare de aproximativ 1-3 cm, care este supusă obiectului real. Dimensiunile de mai sus sunt doar pentru referință. Dacă aveți întrebări despre produs, vă rugăm să mă contactați, vă vom contacta în 24 de ore și vă vom oferi un răspuns satisfăcător.

Parametrii produsului

5cm:
Overall length specification:
17CM
Applicable population:
general
Package includes:
1 * Makeup brush (excluding other items):
Notes:
The product color may be slightly different from the picture due to different lighting and screen settings.:
Due to manual measurement, the product size will have an error of about 1-3 cm, which is subject to the actual object. The above dimensions are for reference only.:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :
Bunurile similare